ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Πιστιόλης: «Ποιο 50-50; Απορώ...»

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν πάρει «φωτιά» ενώ και στον ξένο Τύπο συναντάμε δημοσιεύματα που αναφέρουν πως οι πιθανότητες να επιστρέψει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον πάγκο του Παναθηναϊκού είναι 50%-50%. Και επικαλούνται γι' αυτό χθεσινοβραδινές δηλώσεις του Ανδρέα Πιστιόλη.

Το superbasket.gr επικοινώνησε με τον πρώην συνεργάτη του Σερβου τεχνικού και θέλησε να μάθει εάν υπάρχουν πιθανότητες επιστροφής με τον ίδιο

να ξεκαθαρίζει πως τα λόγια του δεν αποδόθηκαν σωστά. «Δεν έχω πει κάτι τέτοιο και δεν έχω αναφέρει αυτά τα λόγια. Δεν είμαι στο μυαλό του Ζέλικο Ομπράντοβιτς κι έχουν παραφραστεί τα λόγια μου. Απορώ πώς αναπαράγεται όλο αυτό το θέμα, ενώ το video είναι στην διάθεση του καθενός. Όλο αυτό δείχνει πως γίνεται κακή δουλειά και από κάποιους δημοσιογράφους που δεν βλέπουν το video», δήλωσε ο Ανδρέας Πιστιόλης πριν τον ρωτήσουμε αν έχουν γίνει επαφές μεταξύ της «πράσινης» ΚΑΕ και του «Ζοτς»:

«Σίγουρα δεν έχουν γίνει επαφές. Ετσι κι αλλιώς, δεν μπορώ να μιλήσω εκ μέρους της διοίκησης του Παναθηναϊκού και δεν βρίσκομαι στο μυαλό του Ομπράντοβιτς. Αυτή την στιγμή ο Παναθηναϊκός έχει να δώσει μία σειρά δύσκολων παιχνιδιών και δεν πιστεύω πως η διοίκηση του Παναθηναϊκού ασχολείται με τέτοια θέματα», είπε ο πρώην συνεργάτης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και του Αργύρη Πεδουλάκη ενώ τόνισε πως όλος αυτός ο. ντόρος που γίνεται είναι άδικος και για τον «Αρτζι»: «Δεν είπα κάτι καινούργιο από αυτό που είπε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην δήλωση της αποχώρησής του. Δεν εκπροσωπώ τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τον ατζέντη του, ούτε την διοίκηση του Παναθηναϊκού. Είπα ό,τι έχει πει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην δήλωση της αποχώρησής του».

Keywords
Τυχαία Θέματα