Συναντήσεις Αλαφούζου με παίχτες

O Γιάννης Αλαφούζος συναντήθηκε με τους Σεϊταρίδη, Σισοκό και Σο και τους τόνισε την αναγκαιότητα να βγει ο Παναθηναϊκός στην Ευρώπη...

Ο Γιάννης Αλαφούζος, σε μία προσπάθεια να καλμάρει το τεταμένο κλίμα που επικρατεί στην Παιανία, κάλεσε χθες στο γραφείο του τους Γιούρκα Σεϊταρίδη, Πάπε Σο και Ιμπραΐμ Σισοκό για να τους τονίσει την ανάγκη να συμμετάσχει ο Παναθηναϊκός στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Σύμφωνα
με δημοσίευμα της εφημερίδας "SportDay", o πρόεδρος της ΠΑΕ ανέφερε στους παίχτες:

«Είναι μεγάλη ανάγκη η ομάδα να βγει στην Ευρώπη. Και για το πρεστίζ του συλλόγου, αλλά και για το οικονομικό, αφού θα έχουμε έσοδα που θα μας βοηθήσουν».

Παράλληλα ο «Mr ΣΚΑΙ» άκουσε και τις απόψεις των παικτών σχετικά με τα σκαμπανεβάσματα της ομάδας και την εικόνα τους στο γήπεδο, ενώ τους μίλησε και για την προσπάθεια που καταβάλλει ώστε να βρει πόρους η ΠΑΕ και να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της.

Θα ακολουθήσουν τετ α τετ και με άλλους παίχτες της ομάδας, προκειμένου να εξηγηθεί η σπουδαιότητα της εισόδου στα πλέι οφ, που είναι ο μοναδικός στόχος που έχει απομείνει αυτή τη στιγμή στην ομάδα.
Keywords
Τυχαία Θέματα