«Κλωτσάει» ο Βύντρα

Νέες απαιτήσεις φέρεται πως ρίχνει στο τραπέζι ο Λουκάς Βύντρα. Θα υπάρξουν νέες επαφές με τον Παναθηναϊκό εντός των ερχόμενων ημερών...

Οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Νίκος Σπυρόπουλος αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, με συμφωνίες που συμφέρουν τόσο τους παίκτες όσο και το Τριφύλλι. Από την άλλη, ο Λουκάς Βύντρα δεν δείχνει διατεθειμένος να το κουνήσει ρούπι, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο αθλητικός Τύπος.

Ο 32χρονος αμυντικός φέρεται πως έριξε στο τραπέζι νέες απαιτήσεις και πλέον δεν αξιώνει μόνο όλο το εφετινό του συμβόλαιο,
αλλά επειδή –όπως ισχυρίζεται- δεν προλαβαίνει να βρει ομάδα, ζητάει ένα ποσό και την επόμενης σεζόν.

Τις επόμενες ημέρες, την Τετάρτη λογικά, θα υπάρξει νέα επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές, με την ΠΑΕ να εκφράζει μία μικρή επιφύλαξη για αλλαγή δεδομένων στο «παρά πέντε».

Πρέπει, πάντως να υπογραμμίσουμε πως ενώ είναι δικαίωμα κάθε παίκτη να απαιτεί τα δεδουλευμένα του, είναι εντυπωσιακό το γεγονός πως από όλους τους παίκτες που αποχώρησαν τα τελευταία χρόνια, αλλά και από αυτούς που παρέμειναν με γενναίες μειώσεις αποδοχών, ο μοναδικός που παρέμεινε ακατέβατος στους (εξωφρενικούς για την εποχή) μισθούς του, που δεν συμβιβάζεται με όποια πρόταση και αν του γίνεται και δεν κάνει την παραμικρή υποχώρηση για να βοηθήσει την ομάδα που φόρεσε μέχρι και το περιβραχιόνιο της, είναι ο Λουκάς Βύντρα. Ο μοναδικός δηλαδή εν ενεργεία ποδοσφαιριστής που ευχαρίστησε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης «παρκάροντας» τις μετοχές του τον Σεπτέμβρη του 2011.
Keywords
Τυχαία Θέματα