Αδιανόητη δήλωση του Ιωαννίδη στην κλήρωση της A1 Μπάσκετ ανδρών

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης, μην αντιλαμβανόμενος το θεσμικό ρόλο που κατέχει, ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό και τους... άλλους! 2η αγωνιστική στο Ο.Α.Κ.Α. το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, στις 14 ή 15 Οκτωβρίου, και το παιχνίδι στο ΣΕΦ στις 27 Ιανουαρίου.

Στις 13:00 έλαβε χώρα η κλήρωση του πρωταθλήματος της Α1 για τη σαιζόν
2012-2013. Τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα λάβουν χώρα στις 14 ή 15 Οκτωβρίου στο Ο.Α.Κ.Α., στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, ενώ η ρεβάνς στο Σ.Ε.Φ. θα πραγματοποιηθεί στις 27 Ιανουαρίου 2013, για τη 15η αγωνιστική.

Στις 12:40 η ομάδα του Παναθηναϊκού μπήκε στην αίθουσα, με επικεφαλής τον Φραγκίσκο Αλβέρτη, ενώ μαζί του βρέθηκαν και πολλά διοικητικά στελέχη των «πρασίνων» και λίγα λεπτά αργότερα έκανε την εμφάνισή του και ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Mε την έναρξη της εκδήλωσης το λόγο πήρε ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ κ. Χαλβατζάκης:

«Καλησπέρα, θα ξεκινήσει η κλήρωση του πρωταθλήματος. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να κρατήσουμε σε υψηλά επίπεδα το μπάσκετ. Επίσης, στόχος μας είναι η ανάδειξη του κοινωνικού προσώπου του μπάσκετ. Να επιστρέψουν οι οικογένειες στο γήπεδο. Με αυτά τα λίγα λόγια θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που ήρθατε σε αυτήν την εκδήλωση».

Ακολούθησε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης, ο οποίος δεν κράτησε καν τα προσχήματα κι ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό και στους...άλλους!:

«Θέλω να πω λακωνικά. Τελείωσαν οι προετοιμασίες, τελείωσαν οι ομάδες την σκληρή δουλειά και πλέον θα γίνει η κλήρωση. Εύχομαι να μην υπάρξουν εντάσεις, η διαιτησία να είναι στο ύψος της κα να είναι χαμηλοί οι τόνοι. Το μόνο κακό του πρωταθλήματος είναι ότι οι δύο ομάδες διαφέρουν πολύ από τις υπόλοιπες. Εύχομαι καλή επιτυχία και στην Ευρώπη σε όσους παίξουν και στον Ολυμπιακό που πήρε την Ευρωλίγκα».

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο πρόεδρος του ΟΠΑΠ, Κωσταντίνος Λουρόπουλος, ο οποίος σημείωσε:

«Ξεκινάει το τζάμπολ της φετινής περιόδου. Ξεκινάει το άθλημα που έχει κατακτήσει τις καρδιές όλων των φιλάθλων. Η χώρα μας τα τελευταία τρία χρόνια βρίσκεται σε κρίση, ωστόσο το χορηγικό μας πρόγραμμα συνεχίζεται και κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Στην ΟΠΑΠ επίσης, αισθανόμαστε πολύ περήφανοι που έχουμε μία συνεργασία, η οποία είναι πολύ καλή και ελπίζουμε ότι θα είμαστε δίπλα σας για να την κάνουμε ακόμα καλύτερη.

Στο πρωτάθλημα υπάρχουν πολύ καλοί παίκτες, τόσο Έλληνας, όσο και ξένους, οι οποίοι εργάζονται όλοι για την ανάδειξη του αθλήματος. Για τον ΕΣΑΚΕ που έκλεισε την πρώτη της 2ετία με το λογότυπου ΟΠΑΠ, εύχομαι να διατηρηθεί και για τα επόμενα χρόνια, στο πλαίσιο μιας πολύ καλής συνεργασίας».

Όσον αφορά στον Παναθηναϊκό, στην εκδήλωση προβλήθηκε βίντεο με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος την προηγούμενη σαιζόν και στο πάνελ ανέβηκε ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, κ. Μάνος Παπαδόπουλος, για να πάρει το αντίστοιχο βραβείο από τα χέρια του εκπροσώπου του ΟΠΑΠ κ. Λουρόπουλου.
Keywords
Τυχαία Θέματα