«Πράσινο» προβάδισμα για Ντε Βινσέντι

Στην Αθήνα βρέθηκαν την Κυριακή ο Τόμας Ντε Βινσέντι και ο ατζέντης του, Εστέμπαν Μπουχάν και είχαν συναντήσεις με ανθρώπους του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού. Πράσινο προβάδισμα για την απόκτηση του Αργεντινού, παρά τη χαμηλότερη προσφορά...

Xθες, Κυριακή 06/01,
πραγματοποιήθηκε το ραντεβού του Τομάς Ντε Βινσέντι με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, με τους «πράσινους» να έχουν προβάδισμα για την απόκτησή του.

Ο αργεντινός μέσος βρέθηκε στην Αθήνα μαζί με τον ατζέντη του, Εστέμπαν Μπουχάν, ενώ μαζί τους ήταν και ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης και είχε συναντήσεις με τους ιθύνοντες και των δύο ομάδων, οι οποίοι κατέθεσαν τις προτάσεις τους.

Πρώτα συναντήθηκαν με την πλευρά του Παναθηναϊκού και συγκεκριμένα τον Κώστα Ελευθεράκη , ο οποίος κατέθεσε την προσφορά του Τριφυλλιού για συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας, με ετήσιες αποδοχές 250.000 ευρώ τον πρώτο χρόνο, 275.000 τον δεύτερο και τον τρίτο και 300.000 τον τέταρτο.

Στην κουβέντα μεταξύ των δύο πλευρών ξεκαθάρισε στον Ντε Βινσέντι ότι προορίζεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, αφού οι «πράσινοι» πιστεύουν πολύ στις δυνατότητες του. Ο Αργεντινός απάντησε πως στο μυαλό του είχε από την αρχή την προοπτική του Παναθηναϊκού, ότι νιώθει κολακευμένος από το ενδιαφέρον του Τριφυλλιού και πως θα απαντήσει άμεσα στην πρότασή του.

Ακολούθως, ο μάνατζερ του παίχτη, παρακολούθησε το παιχνίδι Ολυμπιακός - Βέροια και μετά το πέρας της αναμέτρησης, συναντήθηκε με ανθρώπους του πειραιώτικου συλλόγου. Δεν κατατέθηκε επίσημη πρόταση, αλλά στη φιλολογική συζήτηση για τα ποσά η προσφορά ήταν υψηλότερη από αυτή των «πράσινων». Ωστόσο, δε δόθηκαν στον Εστέμπαν Μπουχάν εγγυήσεις ότι ο Ντε Βινσέντι θα παραμείνει στο ρόστερ μετά το τέλος της καλοκαιρινής προετοιμασίας, πολλώ δε μάλλον ότι θα έχει χρόνο συμμετοχής.

Ο αργεντινός μέσος είναι βέβαιον ότι θέλει να αγωνίζεται και να ανέβει σκαλί στην καριέρα του. Έτσι, ο Παναθηναϊκός έχει αποκτήσει προβάδισμα έναντι του Ολυμπιακού, αφού θέλει να τον αξιοποιήσει και να τον κάνει ηγέτη του.

Ο Ντε Βινσέντι θα αναχωρήσει τη Δευτέρα για τα Γιάννενα, ενώ ο Μπουχάν θα παραμείνει στην Αθήνα και θα έχει δεύτερο κύκλο συζητήσεων με τους ενδιαφερόμενους. Η τελική απόφαση του παίχτη πιθανόν να ανακοινωθεί εντός της εβδομάδας.
Keywords
Τυχαία Θέματα