Πάει για μεταγραφή σέντερ ο Παναθηναϊκός

O Παναθηναϊκός κινείται για απόκτηση σέντερ και θέλει να καλύψει τα κενά που διογκώθηκαν μετά τον τραυματισμό του Σχορτσιανίτη...
Όπως είχαμε γράψει από το πρωί, στον Παναθηναϊκό υπήρχαν έντονες σκέψεις για απόκτηση παίχτη που θα μπορούσε να ενισχύσει το Τριφύλλι κάτω από το καλάθι. Η απόφαση αυτή ελήφθη και πλέον στην ομάδα αναζητούν σέντερ που θα την ανεβάσει επίπεδο και θα τη φέρει κοντά στον μεγάλο στόχο του Final-4 στο Λονδίνο.

Μετά την αποχώρηση του Χίλτον Άρμστρονγκ, είχε συζητηθεί
το ενδεχόμενο αντικατάστασής του, αλλά η έλευση των Mάρκους Μπανκς και Τζέισον Καπόνο έβαλε στην άκρη αυτή τη σκέψη. Ωστόσο, ο τραυματισμός του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη, που μπορεί να τον αφήσει και δύο μήνες εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων, αφήνει την ομάδα γυμνή κάτω από το καλάθι, αφού ουσιαστικά μένει με έναν μόνο αξιόλογο σέντερ, τον Στεφάν Λάσμε, στην κρίσιμη φάση του top-16.

Έτσι, η διοίκηση αποφάσισε να προβεί σε μία διορθωτική κίνηση που θα φέρει την ομάδα κοντά στον μεγάλο στόχο, αυτόν του Λονδίνου και του Final-4. H αλήθεια είναι πως φέτος στην Ευρωλίγκα δεν υπάρχουν μεγαθήρια και οι «πράσινοι» πιστεύουν πως όλα είναι εφικτά. Παρόλα αυτά θα χρειαστεί να αλλάξουν αρκετά σε σχέση με όσα παρουσίασε η ομάδα στην πρώτη φάση, κάτι που μόνο εύκολο δεν θεωρείται...

Στο Τριφύλλι εξετάζουν ήδη τις λίστες που έχουν στα χέρια τους, αναζητώντας έναν σέντερ που θα μπορεί να αποτελέσει αχτύπητο δίδυμο με τον Λάσμε, να είναι αθλητικός και καλός στο επιθετικό κομμάτι. Σαφώς δεν υπάρχει η δυνατότητα «ακριβής» μεταγραφής, αλλά εξετάζονται περιπτώσεις έμπειρων παιχτών από το ΝBA.

Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να ελευθερωθεί μια θέση ξένου και αυτό αναμένεται να συμβεί άμεσα με την παραχώρηση του Ντέργουιν Κίτσεν στην Καντού. Η επιθυμία αποδέσμευσης είναι κοινή και για τις δύο πλευρές και η διοίκηση κάνει μία ακόμα κίνηση για να διορθώσει λάθος του καλοκαιριού.

Το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έχει αποφασίσει να ενισχυθεί περαιτέρω σημαίνει πως οι βλέψεις είναι υψηλές, μιας και ταμείο γίνεται τον Μάιο-Ιούνιο ουσιαστικά. Ο σέντερ που θα αποκτηθεί θα αγωνίζεται μόνο στους αγώνες της Ευρωλίγκας και σταδιακά θα εξεταστεί εάν θα μπορεί να αγωνιστεί και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Οι «πράσινοι» πάντως σπεύδουν για κλείσιμο της μεταγραφής, για να προλάβουν την έναρξη του top-16 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Keywords
Τυχαία Θέματα