Οπαδική στήριξη στα ερασιτεχνικά τμήματα

Ένα Σάββατο που ανθίζει το Τριφύλλι παντού έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, των οποίων η παρουσία είναι κάτι περισσότερο από αναγκαία στα ερασιτεχνικά τμήματα για να κατακτήσουν τη νίκη και να ορθοποδήσουν...

Τέσσερα τμήματα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού αγωνίζονται σήμερα Σάββατο, 09/02, και έχουν ανάγκη, όσο τίποτα άλλο, την παρουσία των οπαδών του Τριφυλλιού για
να κατακτήσουν τους βαθμούς της νίκης και να αισθανθούν τη στήριξή τους.

Στις 16:00, η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Τριφυλλιού θα αντιμετωπίσει στον Βόλο τον τοπικό Ολυμπιακό, έχοντας 60 φίλους της ομάδας στο πλευρό της, μετά από προσωπικές ενέργειες του προέδρου της «μάνας του Λόχου» Αχιλλέα Μακρόπουλου, ο οποίος εξασφάλισε τα αντίστοιχα εισιτήρια. Τα κορίτσια της Γιασεμής Σαμαντούρα θέλουν να παραμείνουν στην κορυφή της Α1, λίγο πριν τα μεγάλα ντέρμπι στη Λεωφόρο με Αθηναϊκό και Ελληνικό, τα οποία θα κρίνουν και την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

Στις 17:00, η ομάδα πόλο ανδρών θα «πέσει» στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης και θα προσπαθήσει, παρά τα υφιστάμενα προβλήματα, να κάνει καλή εμφάνιση και να πάρει βαθμό ή βαθμούς από τον Πανιώνιο, στην προσπάθεια για να μπει στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος.

Και από τις 18:00 έως τις 22:30 περίπου αγωνίζονται τα δύο τμήματα βόλλεϋ γυναικών και ανδρών του Παναθηναϊκού, τα οποία έχουν περισσότερη ανάγκη από ποτέ την καταλυτική στήριξη των οπαδών του Τριφυλλιού.

Η γυναικεία ομάδα βόλλεϋ του Γιώργου Ρούση αγωνίζεται στις 18:00 στο κλειστό των Βριλησσίων εναντίον της ομώνυμης ομάδας και χρειάζεται εξάπαντως τους τρεις βαθμούς της νίκης για να επιβεβαιώσει την ανοδική της πορεία και την καλή δουλειά που κάνει ο νέος προπονητής της ομάδας. Τα «φίνα τα κορίτσια» κάνουν τεράστια προσπάθεια να παραμείνουν στην κατηγορία, η αρχηγός Ξανθή Μυλωνά έχει προσδώσει στην ομάδα την ηγετική μορφή που απουσίαζε, η Χίμε Πέρες ανεβάζει σταδιακά την απόδοσή της βοηθώντας ουσιαστικά το Τριφύλλι, όπως στο ματς με τους Τραχώνες, και οι νεαρές παίχτριες του συλλόγου έχουν ανάγκη να σφυρηλατηθούν με την παναθηναϊκή κουλτούρα που μόνο οι οπαδοί του Παναθηναϊκού μπορούν να μεταλαμπαδεύσουν.

Και τέλος, οι φίλαθλοι της ομάδας μετά τα Βριλήσσια πρέπει να κατηφορίσουν προς τη νέα έδρα του ανδρικού βόλλεϋ, το κλειστό της Κυψέλης, για έναν σημαντικότατο αγώνα που δίνει το Τριφύλλι εναντίον της Λαμίας, στις 20:30. Μετά την κινητοποίηση από το PAO Abroad για οικονομική ενίσχυση του τμήματος και όλες τις προσπάθειες που «τρέχει» η Θύρα 13 για να στηρίξει έμπρακτα το πολύπαθο αυτό τμήμα του συλλόγου, οι συντελεστές της ομάδας, προπονητικό τιμ και παίχτες, έχουν απόλυτη ανάγκη να αισθανθούν τους οπαδούς της ομάδας στο πλευρό τους και να τους σπρώξουν με τη φωνή τους στη νίκη που θα είναι ζωογόνος και καθοριστική στο να μειώσουν τη διαφορά τους από τη Νίκη Αιγινίου που βρίσκεται στη 10η θέση.

Σε ένα γεμάτο γήπεδο και με την ψυχολογία υπέρ τους, μετά τις τελευταίες πολύ καλές εμφανίσεις εναντίον του Ολυμπιακού, οι παίκτες του Τριφυλλιού θέλουν να κάνουν μία νέα αρχή, όπως αναγνώρισε σε δηλώσεις του στο επίσημο site του ΤΑΑ, ο Κάσσανδρος Στίγγας:

«Θέλουμε να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα με την αλλαγή της έδρας και να πάρουμε το νικηφόρο αποτέλεσμα. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να τα καταφέρουμε, γνωρίζουμε τις δυσκολίες της αναμέτρησης. Πρέπει να παίξουμε συγκεντρωμένα και με όσο το δυνατό λιγότερα λάθη με στόχο τους τρεις βαθμούς».

Με τη βοήθεια των οπαδών του Παναθηναϊκού, είναι βέβαιο πως το έργο τους θα γίνει πιο εύκολο
Keywords
Τυχαία Θέματα