Για μην ξεχνιόμαστε... Tο τελευταίο «ερυθρόλευκο» Κύπελλο είχε… βιταμινούλες!

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το κύπελλο του 2011. MVP του αγώνα ο Γιάννης Μπουρούσης. Έναν μήνα νωρίτερα ο Έλληνας παίκτης ζητούσε... φάρμακο από τον Μάκη Ψωμιάδη. Θυμηθείτε στο GreenZone τους διαλόγους που κατέγραψε ο κοριός της ΕΥΠ!
Με αφορμή τον τελικό Κυπέλλου που πλησιάζει, καλό είναι να μην ξεχνάμε τι προηγήθηκε του τελευταίου κυπέλλου που κατέκτησε
στο μπάσκετ ο Ολυμπιακός...

Αυπνίες έφεραν στον Γιάννη Μπουρούση οι… βιταμίνες που του χορηγούσε ο Μάκης Ψωμιάδης. Μπορεί ο τότε καλαθοσφαιριστής του Ολυμπιακού να υπέφερε από έλλειψη ύπνου, όμως κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδος, λίγες μέρες μετά το «αμαρτωλό» τηλεφώνημα.

Κύριε Μάκη μόνο ότι τελείωσε το φάρμακο, να ξέρετε!Γιάννης Μπουρούσης
Κερδισμένος όπως πάντα ο Ολυμπιακός, ζημιωμένος ως συνήθως ο Παναθηναϊκός. Ο Μπουρούσης ήταν μάλιστα ο MVP του τελικού Κυπέλλου του 2011.

Ούτε ο παίκτης τιμωρήθηκε, ούτε η ομάδα του.

Να θυμίσουμε πως οι αποκαλύψεις για τα… φάρμακα του Γιάννη Μπουρούση «έσκασαν» με τον πλέον επίσημο τρόπο, έστω και από σπόντα, αφού οι διάλογοί του με τον τότε ιδιοκτήτη της Καβάλας καταγράφηκαν σε επίσημα κρατικά ντοκουμέντα, στις κασέτες της ΕΥΠ.

Το GreenZone υπενθυμίζει τους διαλόγους, όπως καταγράφηκαν, σύμφωνα με το πόρισμα της εισαγγελικής έρευνας, στις 17 Απριλίου 2011 (ο τελικός Κυπέλλου έγινε στις 15 Μαΐου).

Γ: Κύριε Μάκη, καλημέρα, τι κάνετε;

Μ: Καλημέρα, Συγχαρητήρια αγόρι μου να πούμε.

Γ.: Ευχαριστώ πάρα πολύ.

Μ: Αυτό το ίδιο έχουν και οι δικοί μου, το ίδιο πράγμα, δεν μπορούν να κοιμηθούμε.

Γ. Ναι, κύριε Μάκη, καλά, δεν έχω κοιμηθεί.

Μ.: Το ίδιο παθαίνουν κι οι άλλοι, οι δικοί μου, δεν μπορούν να κοιμηθούνε.

Γ. Τόσο πολύ, κύριε Μάκη;

Μ: Κι όσο περισσότερο παίξουνε τόσο γίνεται. Κατ' αρχάς έλα να σου πω, εχθές κοιτάγανε, το βλέπαμε με τον Μαντζουράκη και τον γενικό αρχηγό στο ξενοδοχείο το Sofitel. Ξέρεις τι είπαν όλοι; «Ο μόνος που παίζει με ψυχή και είναι έτοιμος να τους φάει όλους είναι ο Μπουρούσης», χωρίς να ξέρουνε τίποτε…. (γέλια).

Γ: Α δεν ξέρουν, έχουν (ακατάληπτο)… (γέλια)

Μ: Ολοι οι άλλοι παίζανε σε δεύτερο βαθμό από εσένα να πούμε. Και από τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.Δηλαδή, εσύ έπαιζες μία, μη σου πω δύο πιο δυνατά. Αφού κάποια στιγμή που βάρεσες αυτό το κάρφωμα στο τελευταίο δίλεπτο, σηκωθήκανε οι Αγγελόπουλοι και χοροπηδάγανε, τους έδειχνε η τηλεόραση.

Γ.: Ηρθαν και οι βλάκες από κάτω, ήρθαν αν μου μιλήσουνε, αλλά εγώ έκανα τον μ…, έφυγα. Κύριε Μάκη μόνο ότι τελείωσε το φάρμακο, να ξέρετε!

Μ: Εντάξει, αγορίνα μου, θα σου φέρω εγώ. Πότε θέλεις εσύ άλλο;

Γ: Ε, τώρα θέλω για τους τελικούς.

Μ: Πότε θέλεις, αγόρι μου;

Γ.: Μέσα Μαΐου.

Μ: Ε, καλά ρε παιδάκι μου, έχεις τρελαθεί; Θα σου έχω ετοιμάσει να πούμε, εντάξει. Θα σου έχω φτιάξει αγόρι μου.

Γ.: Εντάξει κύριε Μάκη, Φεύγετε για Καβάλα ή θα σας δούμε;

Μ: Όχι, το απόγευμα, θα έρθω, να δω το ματς σε σας, δεν πάω στο γήπεδο, να τους δώσω και την τιμή να πάω στο γήπεδο στους μπινέδες αυτούς! Μάλλον μεθαύριο θα φύγω για Καβάλα για 1-2 μέρες για να πάω να τους πληρώσω να πούμε.

Γ.: Έγινε, θα τα πούμε.

Μ: Έγινε αγόρι μου, συγχαρητήρια λεβέντη μου.
Keywords
Τυχαία Θέματα