Kαι τώρα Λεβαδειακός!

Δύο εικοσιτετράωρα έμειναν για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό, με τη νίκη να είναι επιβεβλημένη. Χωρίς τον Μπουμσόνγκ οι «πράσινοι»...
Δεν υπάρχει χρόνος για στεναχώριες και προβληματισμούς, καθώς ο Παναθηναϊκός σε δύο ημέρες (Σάββατο, 25/8) αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Λεβαδειακό.

Στην αναμέτρηση της Λιβαδειάς είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν ορισμένες αλλαγές σε σχέση με το
ματς με τη Μάλαγα, ώστε να είναι πιο φρέσκια η ομάδα, αλλά και να ξεκουραστούν μερικοί ποδοσφαιριστές καθώς ακολουθεί ο επαναληπτικός με τους Ισπανούς.

Σίγουρα θα απουσιάζει ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, ο οποίος τραυματίστηκε την Τετάρτη στο Ροσαλέδα, και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για θλάση.

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε πως η νίκη επί του Λεβαδειακού είναι επιβεβλημένη, καθώς ο Παναθηναϊκός είναι τιμωρημένος με -2 βαθμούς από το νέο πρωτάθλημα, εξαιτίας των (στημένων) επεισοδίων στο περυσινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και της (περίεργης, βάσει προϊστορίας) απόφασης της πειθαρχικής επιτροπής. Αν οι «πράσινοι» δεν καταφέρουν να πάρουν μόνο τρίποντα στα πρώτα, θεωρητικά εύκολα, παιχνίδια της Σούπερ Λίγκας, τότε θα αποχαιρετήσουν από πολύ νωρίς τις όποιες ελπίδες για τίτλο.
Keywords
Τυχαία Θέματα