Τα εισιτήρια με Λεβαδειακό και Μάλαγα

Πωλούνται στη Θύρα 4 του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Κοστίζουν 30 ευρώ για τη Λιβαδειά και 10 ως 30 ευρώ για τον επαναληπτικό προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ.
Προς πώληση έχουν τεθεί τα εισιτήρια των αγώνων της σαββατιάτικης πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας με τον Λεβαδειακό στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας, ενώ από την Πέμπτη (23/8) θα πωλούνται και αυτά του επαναληπτικού προκριματικού του Τσάμπιονς Λιγκ
απέναντι στη Μάλαγα.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει στην διάθεσή της περίπου 3.000 εισιτήρια για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό και τα οποία διατίθενται από το εκδοτήριο της Θύρας 4 στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Αυτά κοστίζουν 30 ευρώ και ο κάθε οπαδός των Πρασίνων μπορεί τα προμηθευτεί μέχρι τέσσερα με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή τα εκδοτήρια θα είναι ανοιχτά από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.

Οσον αφορά τα εισιτήρια του επαναληπτικού με τη Μάλαγα την προσεχή Τρίτη (28/8, 21.45) στο ΟΑΚΑ, θα κοστίζουν τιμώνται από 10 έως 30 ευρώ και η διάθεσή τους θα γίνεται ως εξής:

Eπισημαίνεται ότι για την εξυπηρέτηση των κατόχων διαρκείας μας, τα γραφεία διάθεσης στη Λ.Αλεξάνδρας, θα είναι ανοιχτά από 10:00-13:00 την ημέρα του αγώνα 28/08/2012. Παράλληλα το σημείο διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας στο Ολυμπιακό Στάδιο, θα εξυπηρετεί από τις 12:00-18:30.
Keywords
Τυχαία Θέματα