Η "Dream Team" του Τζίγγερ έχει περικυκλώσει την ΠΑΕ!

Ο Μπουρλουτιέρης γράφει για τον Τζίγγερ που έφυγε... μένοντας και για τις απαντήσεις που οφείλει να δώσει η ΠΑΕ στα πλαίσια της διαφάνειας. Θεωρητικά ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έχει φύγει από τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο το παράδοξο στην ιστορία είναι ότι όλοι οι συνεργάτες του πρώην μεγαλομετόχου όχι μόνο έμειναν στην ΠΑΕ, αλλά… αναβαθμίστηκαν!

(Χωρίς φυσικά να μας ενδιαφέρει τι κάνουν στον Πειραιά, απλώς να σημειώσουμε πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης
αναλαμβάνοντας τα ηνία από τον Σωκράτη Κόκκαλη, απομάκρυνε με συνοπτικές διαδικασίες όλους τους συνεργάτες του πρώην μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού. Μέχρι και τον… θυρωρό!)

Άρα μήπως ο Τζίγγερ έφυγε… μένοντας;

- Γιάννης Δρακούλης: Υπεύθυνος αθλητικών εγκαταστάσεων της Παιανίας. Εκ των συνεργατών του Γιάννη Βαρδινογιάννη και με άριστες σχέσεις με τον Βαγγέλη Σαμαρά.

Στα πλαίσια της διαφάνειας καλείται η ΠΑΕ να παρουσιάσει τα «πάρε δώσε» με την Παιανία. Θυμίζουμε ότι προ δύο ετών η εφημερίδα «Φίλαθλος» είχε αποκαλύψει ότι κηπουρός αμείβεται με 160.000 ευρώ!

Το κόστος λειτουργίας της Παιανίας καλύπτεται πλήρως από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

- Βασίλης Παρθενόπουλος: Υπεύθυνος εμπορικού τμήματος και πρώην υπεύθυνος της Green Team. Εκ των συνεργατών του Γιάννη Βαρδινογιάννη, πρώην στέλεχος της αντιπροσωπείας της Ferrari στην Ελλάδα, ιδιοκτησία της οικογένειας Βαρδινογιάννη.

Στα πλαίσια της διαφάνειας η ΠΑΕ καλείται να παρουσιάσει τη δράση της Green Team, επί ημερών Παρθενόπουλου και τον τρόπο που η θυγατρική της ΠΑΕ μοίραζε χιλιάδες «δώρα» μέσα από την εφημερίδα Derby. Επί διοικήσεων Γόντικα και φυσικά προ πολυμετοχικότητας.

- Γιώργος Στάμος: Υπεύθυνος οικονομικού επιτελείου. Πρώην συνεργάτης του Αλέξανδρου Παπαδοσπυριδάκη, ο οποίος αποπέμφθηκε μετά την αντικατάσταση του προέδρου της ΓΗΠΕΛ (Σωτήρης Λουμίδης αντί Γιάννη Βαρδινογιάννη), χωρίς να γνωρίζει οτιδήποτε το Δ.Σ. και οι μέτοχοι.

Στα πλαίσια της διαφάνειας η ΠΑΕ καλείται ν’ απαντήσει ποιος διέδιδε τις πληροφορίες περί χρεοκοπίας της ομάδας τον περασμένο Μάρτιο, με αποτέλεσμα οι Λουμίδης, Τζήμας και Χατζηνικολάου να ρίξουν τη διοίκηση και ο Παναθηναϊκός να μείνει ακέφαλος για έναν μήνα, να τιμωρηθεί με αναστολή από την UEFA και διακοπεί βιαίως η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

- Νίκος Κατσέλης: Επιχειρησιακός διευθυντής της ΠΑΕ. Εκ των συνεργατών του Γιάννη Βαρδινογιάννη, δεξί χέρι του Βαγγέλη Σαμαρά και ο… γραφιάς των συναντήσεων του πρώην μεγαλομετόχου με εκπροσώπους των συνδέσμων το καλοκαίρι του 2010.

Καλείται η ΠΑΕ ν’ απαντήσει στο ερώτημα πώς αναβαθμίστηκε ένας άνθρωπος που εργάστηκε στο αποτυχημένο πρότζεκτ της Διπλής Ανάπλασης, που έχει βάλει σε μεγάλες περιπέτειες την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και τον Ερασιτέχνη.

- Σάββας Παπαδόπουλος: Πρόεδρος της ΓΗΠΕΛ και εκ των ανθρώπων που θεωρούν «σωστές» τις κινήσεις της ΓΗΠΕΛ και του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Καλείται η ΠΑΕ να ζητήσει από τη θυγατρική να προχωρήσει σε λογοδοσία που είχε αποφασιστεί πριν από έναν χρόνο!

Υπογράφει
ο πράσινος μπουρλοτιέρης
Keywords
Τυχαία Θέματα