Η φιέστα των Κυπελλούχων Ελλάδος

To 14 κύπελλο στην ιστορία του Παναθηναϊκού πανηγυρίστηκε δεόντως από τους μεγάλους πρωταγωνιστές και τον πρόεδρο Δημήτρη Γιαννακόπουλο...

Ο πρώτος μεγάλος τίτλος της χρονιάς βάφτηκε πράσινος, σε ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι από τους παίχτες του Τριφυλλιού, που συνοδεύτηκε με νίκη επί του Ολυμπιακού.

Στα αποδυτήρια ακολούθησε
μία φιέστα, με φόντο την κούπα και πρωταγωνιστές τους Κυπελλούχους 2013 και τη διοίκηση του Παναθηναϊκού.

Στη γιορτή αυτή, τα φώτα έπεσαν στον Γιόνας Ματσιούλις , ο οποίος έσβησε και κεράκια στην τούρτα γενεθλίων του, ενώ επίσης είχε την ονομαστική του εορτή ο Χάρης Γιαννόπουλος.

Ο πρόεδρος Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ευτυχής, δεν μπορούσε να κρύψει την τεράστια ικανοποίησή του για τον πρώτο του τίτλο στο τιμόνι της ομάδας, δε σταμάτησε να μοιράζει συγχαρητήρια για την κατάκτηση του τροπαίου, να ανταλλάσσει χάι φάιβ με τους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Η κάμερα απαθανάτισε και μία συγκινητική στιγμή, την αγκαλιά του Φραγκίσκου Αλβέρτη στον τεράστιο αρχηγό του Τριφυλλιού, τον Δημήτρη Διαμαντίδη, αμέσως μετά τη λήξη της απονομής του Κυπέλλου. Η εμφάνιση του Διαμαντίδη ήταν εξωπραγματική, αποδεικνύοντας σε φίλους και «εχθρούς» πως ήταν, είναι και θα παραμείνει ο κορυφαίος ευρωπαϊος μπασκεμπολίστας των καιρών μας.
Keywords
Τυχαία Θέματα