Eλπίδες παραμονής για Σιμάο

Άμεση εξόφληση των οφειλομένων και πρόταση ανανέωσης για τον Σιμάο, υποσχέθηκε ο Δ.Γόντικας μετά τη συνάντησή του με τον μάνατζερ του παίχτη.

Ελπίδες παραμονής του Σιμάο Μάτε Τζούνιορ στον Παναθηναϊκό και τη νέα αγωνιστική περίοδο, άρχισαν να διαφαίνονται μετά την επαφή που υπήρξε σήμερα μεταξύ του μάνατζερ του Σιμάο, Έκτορ Περάλτα, και του Δημήτρη Γόντικα. Ο πρόεδρος του Τριφυλλιού διαβεβαίωσε τον εκπρόσωπο του 23χρονου μέσου από την Μοζαμβίκη πως σύντομα θα εξοφληθούν
οι οικονομικές υποχρεώσεις της ΠΑΕ προς τον ποδοσφαιριστή, κάτι που φυσικά μόνο ικανοποίηση θα μπορούσε να προκαλέσει.

Ταυτόχρονα, ζήτησε από τον Έκτορ Περάλτα τόσο αυτός, όσο και ο πελάτης του να κάνουν λίγη υπομονή και να μη συζητήσουν, ούτε βεβαίως να μην υπογράψουν σε κάποια άλλη ομάδα, προτού ακούσουν την πρόταση του Τριφυλλιού, καθώς υπάρχει η επιθυμία να παραμείνει ο Σιμάο στον Παναθηναϊκό. Για αυτό το λόγο, όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Γόντικας, μέσα στις επόμενες 10-15 ημέρες θα του καταθέσουν επίσημη πρόταση για την ανανέωση του συμβολαίου του. Ο Περάλτα δέχθηκε να υπάρξει και άμεσο ραντεβού, το οποίο και όπως φαίνεται θα καθορίσει το ποδοσφαιρικό μέλλον του Σιμάο.
Keywords
Τυχαία Θέματα