Δίνει λύση και στο αντρικό βόλλεϋ ο Αχιλλέας Μακρόπουλος

Ο Αχιλλέας Μακρόπουλος διευθέτησε τις οικονομικές εκκρεμόητες με τους Σαμικά, Ερπ και Αντράε και προσπαθεί να βρει λύση και στην υπόθεση Ανδρεάδη. Προσπάθειες για να αγωνιστεί η ομάδα βόλλεϋ ανδρών στο υπόλοιπο της σαιζόν στην Κυψέλη...

O πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Αχιλλέας Μακρόπουλος, δείχνει με κάθε ευκαιρία πως κάνει ό,τι μπορεί για όλα τα τμήματα, παρότι είναι ουσιαστικά μόνος του, με αρωγό μόνο τον κόσμο του Τριφυλλιού.

Ο
πρόεδρος της «Μάνας του Λόχου» προσπαθεί να δώσει λύσεις στα θέματα των οικονομικών εκκρεμοτήτων που είχαν προκύψει το τελευταίο διάστημα, με τις υποθέσεις των Σαμικά, Ερπ και Αντράε και σε αυτή του Ανδρέα Ανδρέαδη. Το ζήτημα με τους τρεις ξένους πρώην βολλεϋμπολίστες διευθετήθηκε ήδη και οι παίκτες αναμένεται να πάρουν τα χρήματα που τους οφείλονται.

Η υπόθεση του Ανδρεάδη βρίσκει τροχοπέδη στην αξίωση του παίχτη να λάβει όλα τα χρήματα που του οφείλονται και όχι εκείνα που είχαν συμφωνηθεί έπειτα από τον διακανονισμό. Ο Αχιλλέας Μακρόπουλος και οι δικηγόροι του κάνουν ότι μπορούν για να κλείσουν τη συγκεκριμένη υπόθεση και,εάν συμφωνήσει ο Ανδρεάδης με την πρότασή τους, θα πάρει τα χρήματα και θα τελειώσει και αυτό το ζήτημα.

Ομοίως, μετά τις εξελίξεις στο αντρικό βόλλεϋ, ο Αχιλλέας Μακρόπουλος ετοιμάζεται να δώσει λύση και στο αίτημα των «πράσινων» για να δώσουν τα επόμενα παιχνίδια τους στην Κυψέλη, κάτι που θα ενισχύσει την προσπάθειά τους για παραμονή στην κατηγορία.

Την ερχόμενη Δευτέρα ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη θα έχει συνάντηση με ανθρώπους του Πανελληνίου, ούτως ώστε επέλθει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές και για να αγωνιστεί η ομάδα στην Κυψέλη. Άλλωστε, ο ίδιος ήταν που έφερε εις πέρας τις συνομιλίες και τη συμφωνία τον περασμένο Σεπτέμβρη για να αγωνίζεται στο γήπεδο αυτό η γυναικεία ομάδα βόλλεϋ του Παναθηναϊκού.
Keywords
Τυχαία Θέματα