Χρυσάφι για την Παιανία!

Το εξωφρενικό ποσό του 1,2 εκατ. ευρώ υποχρεούται να πληρώσει ο Παναθηναϊκός στην οικογένεια Βαρδινογιάννη για το ετήσιο ενοίκιο της Παιανίας την επόμενη αγωνιστική περίοδο!

Ο Παναθηναϊκός καλείται να καταβάλει 1,2 εκατ. ευρώ και μάλιστα οι 500.000 ευρώ θα πρέπει να παρουσιαστούν άμεσα, μέσω εγγυητικής τραπέζης, για το ετήσιο ενοίκιο της Παιανίας,
σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας!

Η συγκεκριμένα συμφωνία θεωρείται από τους «πράσινους» αναγκαία, ώστε να μπορέσει να καταθέσει το Τριφύλλι πλήρη φάκελο στην ΕΠΟ για την εξασφάλιση της αδειοδότησης, καθώς αρχικά φέρεται να μην είχε συμπεριληφθεί κάποιο αθλητικό κέντρο.

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι πως, σύμφωνα με τη "Live Sport", η αρχική απαίτηση της οικογένειας για το προπονητικό κέντρο ήταν 1,8 εκατ. ευρώ!

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, στη συνάντηση Αλαφούζου-Βαρδινογιάννη συζητήθηκε το ενδεχόμενο πώλησης της Παιανίας, με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη να ορίζει την τιμή στα 20 εκατ. ευρώ.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού φέρονται να μη σκέφτονται αυτό το ενδεχόμενο και να προσανατολίζονται στην αγορά έκτασης, που μελλοντικά θα μπορούν να δημιουργηθούν αθλητικές εγκαταστάσεις για την ομάδα.

Υπάρχει, αλήθεια, άλλη ομάδα στον κόσμο επιπέδου Παναθηναϊκού που έχει ετήσιο αγωνιστικό μπάτζετ 5 εκατ. ευρώ και που ταυτόχρονα πληρώνει 1,2 εκατ. ευρώ για το ενοίκιο των προπονητικών εγκαταστάσεών της, και περίπου άλλο 1 εκατ. ευρώ για τα λειτουργικά έξοδα του προπονητικού κέντρου (μαζί με τις πληρωμές προσωπικού);

Εκτός των παραπάνω, δεν έχει γίνει γνωστό ποιος θα πληρώνει τον έκτακτο φόρο ακινήτων για την Παιανία, ο οποίος -σύμφωνα με δημοσιεύματα- την προηγούμενη σεζόν άγγιξε τις 500.000 ευρώ.

Διαβάστε τις υποσχέσεις για «ένα κέντρο ΓΙΑ τον Παναθηναϊκό» και για τον Ερασιτέχνη που δόθηκαν το 1981 στα εγκαίνια της Παιανίας.
Keywords
Τυχαία Θέματα