Ζευγαράκια στο facebook… GET A ROOM!

Αν δεν μπορείτε να συγκρατηθείτε και θέλετε να ζήσετε τον έρωτά σας, κάντε κάτι πολύ απλό. Σεξ. Κάθε μία ώρα, όσες φορές τη μέρα θέλετε. Μην φάτε, μην πιείτε νερό. Αφήστε τα σώματά σας να «μιλήσουνε» αλλά μην κάνετε εμάς να «την ακούμε» κάθε φορά που ανανεώνετε το στάτους σας.

Μια από τις εμετικότερες συμπεριφορές στο facebook (sorry κιόλας) είναι το love celebration που διατυμπανίζουν ορισμένα ζευγαράκια
με κάθε ευκαιρία. Κοινές profile pictures, 90% status updates αφιερωμένα εκατέρωθεν, ξενέρωτα love songs, ψηφιακές καρδιές, αρκούδια και άλλα.
Φωτογραφίες με αγκαλιές και φιλιά παντού, check-ins τύπου «είμαι στο Friday’s με το κουρκουμπίνι μου, we rule!» ή, ακόμη συνηθέστερα, συνθηματικοί διάλογοι στο wall λες και ενδιαφέρεται κανείς από τους υπόλοιπους να τους αποκωδικοποιήσει.
Όχι δε μας νοιάζει και τόσο πόσο αγαπημένοι είστε! Όχι δεν κερδίζουν κάτι οι φίλοι σας βλέποντας πώς είστε όταν κοιμάστε αγκαλίτσα σε 35 διαφορετικές λήψεις. Όχι δεν είναι statement να της στέλνεις λινκ με την πρόσφατη φωτογράφηση της Megan Fox με σχόλιο «δες το μπάζο». Ότι η δικιά σου είναι καλύτερη… ναι.
Δε μας πειράζει να υπάρχουν κάποιες φωτογραφίες σας κάπου εκεί μέσα ή έστω κάποιο άλμπουμ αφιερωμένο στο μεγάλο σας έρωτα. Όλοι τα έχουμε περάσει. Αυτό που όλη μέρα επικοινωνείτε τοίχο- τοίχο είναι που με στέλνει για βατραχοπέδιλα. Αφού ζείτε στην ίδια πόλη γιατί δε συναντιέστε;
Ας μην πιάσω τις περιπτώσεις απώλειας προσωπικότητας όπου τα 2 γίνονται ένα. Καλώς ήλθατε στο προφίλ του χρήστη Ζωή-Αργύρης LFE. Δεν ξέρετε πόσο γέλιο ρίχνουν οι φίλοι σας με την κατάντια σας.
Ό,τι και να πείτε προς υπεράσπισή σας, δε με πείθετε. Ούτε στο γυμνάσιο έτσι… Αν το κάνετε για να μπείτε στο μάτι των πρώην σας, να ξέρετε ότι μετά την αναγούλα, θα νιώσουν ζήλια για λίγο και έπειτα θα έρθει η απομυθοποίηση και ο οίκτος γιατί έτσι αξίζει σε 25χρονα που φέρονται σας 15χρονα! Άσε που είναι pathetic να χρησιμοποιείς τη νέα σου σχέση για να ζηλέψει η παλιά.
Λοιπόν, συνεννοηθήκαμε; Τέρμα το reality στον news feed μου γιατί θα πέσει remove!

Κείμενο: Asemas_Xryso_Mou


Keywords
Τυχαία Θέματα