Ψεματα που θα πω στους γονείς μου, στις γιορτές.

Επιτέλους έφτασαν οι γιορτές, καιρός λοιπόν να δούμε τους γονείς μας, θείες, ανίψια κτλ και να μιλήσουμε για… την πρόοδο μας στη σχολή! Είναι εκείνες οι μέρες που θα σε ρωτήσουν χιλιάδες φορές «πως τα πας με τη σχολή;»! Εσύ πολύ άνετος, απαντάς με… κάποιο ψέμα!
Τα ψέματα του φοιτητή δεν έχουν καμία σχέση με τα υπόλοιπα ψέματα, είναι τόσο πειστικά που και ο ίδιος απορεί γιατί δεν πήγε σε δραματική σχολή!

Σύμφωνα με ένα μικρό γκάλοπ, σας παρουσιάζω
τα πιο συνηθισμένα ψέματα του φοιτητή που λέει στις γιορτές…

Ψέμα Νο1:
«Μια χαρά πάει η σχολή. Έχουμε νωρίς τα μάθημα και φυσικά πηγαίνω σε όλα». Η αλήθεια είναι ότι μερικές θεωρίες δεν ξέρεις καν σε ποια αίθουσα πραγματοποιούνται.

Ψέμα Νο2:
«Εντάξει, δεν φοβάμαι τόσο πολύ για τα μαθήματα. Έτσι κ αλλιώς δεν χρωστάω πολλά.. πόσα πέρασα; 6/7 φυσικά!». Σε κάθε γωνιά της χώρας, δεν υπάρχει κάποιος φοιτητής που να μην το έχει πει κατά τη διάρκεια των φοιτητικών του χρόνων!!! Μπορεί να έχεις περάσει 1, 2 ή και κανένα αλλά δεν έχει καμία σημασία.(Εξάλλου όλοι ξέρουμε πως ο καθηγητής σε «αδίκησε»!)

Ψέμα Νο3:
«Μαμά, θα φύγω νωρίτερα αυτή τη φορά γιατί έχω διάβασμα για την εξεταστική!» Αυτό κρύβει μια αλήθεια εν μέρη, η αλήθεια είναι ότι έχεις διάβασμα αλλά έχεις ξεχάσει να αναφέρεις το γεγονός ότι θα πας πιο νωρίς για να τεμπελιάσεις στο σπίτι σου, πριν αρχίσουν τα δύσκολα.

Ψέμα Νο4:
«Υπολογίζω να βγάλω τη σχολή σε 4/5 χρόνια». Μάλιστα, αυτή την ατάκα όταν την άκουσες από κάποιον πρωτοετή, έπεσες κάτω από τα γέλια και τώρα την πλασάρεις για δικιά σου σκέψη;

Ψέμα Νο5:
«Καταλήψεις». Θα ισχυριστείς ότι χάνεις μαθήματα για να φύγεις πιο νωρίς ή το αντίθετο, θα τους πείσεις πως έχεις κανονικά μάθημα, για να μην φύγεις.

Ψέμα Νο6:
«Βιβλία στις διακοπές». Ένα ακόμα –πιστικό- ψέμα είναι όταν παίρνεις βιβλία μαζί σου και αφήνεις να εννοηθεί ότι θα διαβάσεις στις γιορτές. Μας έπεισες!

Ψέμα Νο7:
«Μην με ενοχλείτε…». Είσαι όλη την ημέρα στον υπολογιστή και φυσικά τότε όλοι θα σε θέλουν κάτι, «Δεν μπορώ τώρα, κάνω εργασία.» άσχετα άμα παίζεις κανένα παιχνίδι ή απλά chatάρεις! Νατάσσα Like the life
Keywords
Τυχαία Θέματα