Παπενπιστήμιο Ιωαννίνων | Υποβολή αιτήσεων στέγασης πρωτοετών φοιτητών

Οι Α΄ετείς φοιτητές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, που επιθυμούν να μείνουν σε δωμάτιο των φοιτητικών κατοικιών κατά το έτος 2014 – 2015 (01 Οκτωβρίου 2014 - 30 Ιουνίου 2015), καλούνται να υποβάλλουν – (την περίοδο που θα κάνουν και τις εγγραφές στα Τμήματα εισαγωγής τους) - στο αρμόδιο Τμήμα Πρόνοιας της Δ/νσης Φοιτητικής Μέριμνας (ισόγειο Α΄ κατοικιών), τα παρακάτω απαραίτητα δικαιολογητικά που προβλέπει ο Εσωτερικός Κανονισμός :

1. Αίτηση – Δήλωση (δίνεται από την Υπηρεσία).
2. Δύο έγχρωμες μικρές
φωτογραφίες τύπου ταυτότητας.
3. Βεβαίωση εγγραφής της Γραμματείας του Τμήματος, με αναφορά στο χρόνο και τον τρόπο εγγραφής (Γενικές εξετάσεις ειδικές κατηγορίες).
4. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, από την αρμόδια Δημοτική ή Κοινοτική Αρχή.
5. ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΔΗΛΩΣΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ (Ε1), έτους 2014 (των γονέων και του ιδίου του φοιτητή εφόσον υποβάλλει).Στο Ε1 των γονέων να αναγράφονται υποχρεωτικά τα προστατευόμενα τέκνα της οικογένειας. Τέκνα που δεν περιλαμβάνονται στη φορολογική δήλωση, δεν υπολογίζονται στον αριθμό των μελών της οικογένειας ,εκτός αν αποδεικνύεται ότι είναι άνεργα ή δεν υποχρεούνται να υποβάλλουν φορολογική δήλωση.
Σε περίπτωση που δεν υπάρχει υποχρέωση υποβολής φορολογικής δήλωσης-(γονέας, ο ίδιος ο φοιτητής ή άλλο μέλος της οικογένειας)- ως αποδεικτικό στοιχείο θα προσκομίζεται, αντίστοιχη υπεύθυνη δήλωση θεωρημένη από την οικεία ΔΟΥ.
6. Αντίγραφο αντίστοιχου ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ έτους (2014) της οικείας εφορίας για το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα (και το ετήσιο ατομικό του εισόδημα, εφόσον υποβάλλει και ο ίδιος φορολογική δήλωση).
7. Αντίγραφο τελευταίας ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ( Ε9 ).
8. Έγγραφα που να αποδεικνύουν την ύπαρξη ειδικών λόγων που επικαλείται κάποιος ( αδελφός φοιτητής ή στρατιώτης, ανεργία γονέα, κλείσιμο επιχείρησης, γονείς σε διάσταση, σοβαροί λόγοι υγείας του ιδίου ή μελών της οικογένειας, πρόοδος στις σπουδές, βεβαίωση αγρ. επιδοτήσεων ΟΠΕΚΕΠΕ κ.ά )
ΠΡΟΣΟΧΗ:
1. Η υποβολή των αιτήσεων θα ολοκληρωθεί στις συγκεκριμένες ημερομηνίες και καμία παράταση δεν θα δοθεί.
2. Αιτήσεις με ελλιπή δικαιολογητικά δεν θα γίνονται δεκτές.Περισσότερες πληροφορίες για τις ακριβείς ημερομηνίες υποβολής των αιτήσεων, θα δοθούν με νεώτερη ανακοίνωση.
Keywords
Τυχαία Θέματα