Central Perk | Ανοίγει για το κοινό η διάσημη καφετέρια από τα Φιλαράκια

Μετά το διαμέρισμα που έμενε η Carrie Bradshaw στο Sex & The City - και το οποίο αποτελεί αξιοθέατο σε οργανωμένη ξενάγηση στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης- φαίνεται πως έχει έρθει η ώρα και για την καφετέρια από τα Φιλαράκια να πάρει σάρκα και οστά.

Ναι, είναι αλήθεια! Το Central Perk, η καφετέρια - στέκι στην τηλεοπτική σειρά «Φιλαράκια», εκεί δηλαδή όπου δούλευε η Ρέιτσελ και ερμήνευε η Φοίβη το «Smelly Cat» θα «ζωντανέψει», έστω και για λίγο τον επόμενο μήνα,
για την επέτειο 20 χρόνων της σειράς Η Warner Bros και το Eight O’Clock Coffee συνεργάζονται ώστε να δημιουργήσουν -για ένα μόλις μήνα- το μαγαζί στην οδό Lafayette 199 στο Σόχο, με Opening στις 17 Σεπτεμβρίου. Φυσικά μιλάμε για πιστό αντίγραφο της καφετέριας στη σειρά μυθοπλασίας, με τον διάσημο πορτοκαλί καναπέ να έχει την τιμητική του!

Οι πελάτες, θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν αναμνηστικά της σειράς και να ακούσουν τις επιτυχίες της, ενώ είναι ακόμα άγνωστο αν οι πελάτες του café θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν εκεί την τηλεοπτική παρέα του Ross, Rachel, Chandler, Monica, Phoebe, και Joey. Σίγουρα πάντως θα μπορούν να βγάλουν άπειρες φωτογραφίες και δεν αποκλείεται, αν είναι τυχεροί, να πέσουν πάνω σε διάφορες άλλες δράσεις, όπως την εμφάνιση του Gunther - του αφεντικού της Ρέιτσελ - που λέγεται ότι προγραμματίζεται.

Δείτε μια ξενάγηση του Central Perk, από τα studio της Warner Bros, όσο γυριζόταν ακόμα η σειρά:
Keywords
Αναζητήσεις
καφετερια friends νεα υορκη, central perk αθηνα
Τυχαία Θέματα