Οι νέες ταινίες της εβδομάδας 6/10-12/10



Καλή εβδομάδα σε όλους! Τετάρτη σήμερα, με φουλ καλή διάθεση, διανύουμε τη δεύτερη εβδομάδα του Οκτωβρίου και όπως είθισται έχουμε τις νέες ταινίες στον κινηματογράφο. Πάμε λοιπόν, να δούμε τις αφίξεις!!! 1. DRACULA UNTOLD Περίληψη: Ένας αιώνας πέρασε από τη τελευταία φορά που είδαμε την πρώτη κινηματογραφική εμφάνιση του Δράκουλα. Αυτή την φορά η Universal Pictures μας συστήνει τον Βλαντ
ΙΙΙ τον Παλουκωτή, ένας άνθρωπος που έμεινε στην ιστορία επειδή μεταμορφώθηκε σε ένα πανίσχυρο πλάσμα για να σώσει την οικογένειά του.
Πρόκειται για μια περιπέτεια φαντασίας, Αμερικανικής παραγωγής. Πρωταγωνιστούν οι Ντομινίκ Κούπερ, Λουκ Έβανς, Σάρα Γκέιντον. Η σκηνοθεσία ανήκει στον Γκάρι Σορ. Η διάρκειά της είναι 92 λεπτά.
*Πρεμιέρα: Πέμπτη 9 ΟκτωβρίουΔείτε το trailer: http://www.youtube.com/watch?v=nIifNpxQrCE 2. Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ (THE GIVER) Περίληψη: Βρισκόμαστε κάπου στο μέλλον, σε ένα τέλεια φτιαγμένο κόσμο. Βασικός ήρωας είναι ένας νεαρός άνδρας, ο Τζόνας. Στον ίδιο κόσμο ζει και ένας άνδρας μεγαλύτερης ηλικίας, ο οποίος γνωρίζει όλα τ' άσχημα που έχουν συμβεί στο παρελθόν. Όταν ο πρωταγωνιστής ενηλικιωθεί θα μάθει όλη την αλήθεια για τη θέση του στην κοινωνία. Ο Giver (ο άνδρας μεγαλύτερης ηλικίας) θα του μεταφέρει τις αναμνήσεις του παρελθόντος και έτσι κάπως εκτυλίσσεται η ιστορία.
Είναι μια ταινία επιστημονικής φαντασίας, Αμερικανικής παραγωγής. Πρωταγωνιστούν οι Μέριλ Στριπ, Αλεξάντερ Σκαρσγκαρντ, Τζεφ Μπρίτζες, Τέιλορ Σουίφτ, Κέιτι Χολμς. Τη σκηνοθεσία έχει κάνει ο Φίλιπ Νόις. Η διάρκεια της ταινίας είναι 97 λεπτά.
*Πρεμιέρα: Πέμπτη 9 ΟκτωβρίουΔείτε το trailer: http://www.youtube.com/watch?v=Be4s3-VuGVE 3. ΦΙΛΟΙ Ή ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ; (WHAT IF) Περίληψη: To μέρος είναι το Τορόντο στον Καναδά. Ο πρωταγωνιστής με το όνομα Γουάλας μιας και έχει "καεί" από τις ερωτικές του σχέσεις, θέλει να βάλει μια τάξη στην προσωπική του ζωή. Σε ένα πάρτι θα γνωρίσει την όμορφη και ενδιαφέρουσα Τσάντρι, η οποία από την πρώτη κιόλας στιγμή του κεντρίζει το ενδιαφέρον. Όμως, η κοπέλα του εξομολογείται πως διατηρεί σοβαρή σχέση αλλά το αγόρι της βρίσκεται στο εξωτερικό για λίγο διάστημα. Καθ' ολη τη διάρκεια της ταινίας οι σχέσεις τους ακροβατούν σε τεντωμένο σχοινί, αφού κανείς από τους δύο δεν παραδέχεται πως υπάρχει κάτι παραπάνω από φιλία. Το ερώτημα της ταινίας είναι αν έβρισκες τη σωστή κοπέλα αλλά είχε σχέση τι θα έκανες;! Εσύ το έχεις σκεφτεί;
Η ταινία είναι μια κομεντί με στοιχεία δράματος και κωμωδίας. Μπορούμε να πούμε πως είναι βγαλμένη από τη ζωή αφού σε όλους θα έχει συμβεί κάτι παρόμοιο. Ιρλανδικής και Καναδικής παραγωγής με πρωταγωνιστές τον Ντάνιελ Ραντκλιφ (Χάρι Πόττερ) και την Ζώη Καζάν. Η σκηνοθεσία ανήκει στον Μάικλ Ντόους. Η διάρκεια της ταινίας είναι 98 λεπτά.
*Πρεμιέρα: Πέμπτη 9 ΟκτωβρίουΔείτε το trailer: http://www.youtube.com/watch?v=-030GUU8rGA

Κωνσταντίνα Πελώνη
Keywords
Τυχαία Θέματα