Ο γύρος της Ελλάδας σε 13 μέρες από 4 νέους

Τέσσερις φίλοι από την Πιερία αποφάσισαν να κάνουν τον γύρω της Ελλάδας μέσα σε 13 μέρες. Σκοπός τους δεν είναι μόνο να περάσουν ωραία σε ένα πολύ απαιτητικό ταξίδι αλλά και να αναδείξουν τις ομορφιές της Ελλάδας μέσα από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που θα τραβήξουν. Γνωρίστε τους.

Για να σας γνωρίσουμε λίγο καλύτερα θα θέλαμε να μας πείτε κάποια πράγματα για σας + τον αγαπημένο σας σούπερ ήρωας Ονομάζομαι Πάρης
Παρασκευαΐδης και είμαι 25 χρόνων. Έχω σπουδάσει στο τμήμα Πολιτικών Δομικών Έργων του ΤΕΙ Σερρών. Αν ήμουν κάποιος υπερήρωας θα ήθελα να είμαι ο Barry Allen ή αλλιώς Flash γιατί αν και κινείται ταχύτατα, ο ρυθμός στη ζωή του κυλά βασανιστικά αργά και δεν αγχώνεται για τίποτα! Κάπως έτσι είμαι και εγώ στην καθημερινότητα μου!Με λένε Γιώργο Παπαδόπουλο, είμαι 25 ετών και έχω σπουδάσει Τεχνικός Αυτοκινήτων σε ΙΕΚ. Πλέον αυτό το κάνω μόνο για hobby και εργάζομαι στο ασφαλιστικό γραφείο της οικογένειας μου. Αγαπημένος υπερήρωας ο Ironman γιατί είναι cool τύπος με καρδιά από ατσάλι!Γεια σας!Είμαι ο Νίκος, 25 χρονών και είμαι εκτελωνιστής. Παράλληλα ασχολούμαι με τη φωτογραφία που είναι το πάθος μου και η καλύτερη διέξοδος από την καθημερινότητα!Ο αγαπημένος μου σούπερ-ήρωας είναι ο Έλληνας πολίτης που παραμένει αισιόδοξος μέχρι σήμερα παρά την υπάρχουσα κατάσταση στη χώρα μας.Είμαι ο Χριστόφορος Αμανατίδης και έχω σπουδάσει τεχνικός μαγειρικής τέχνης, είμαι 25 χρονών και εργάζομαι στον τομέα της μαγειρικής. Αγαπημένος μου σουπερ ήρωας είναι ο Θορ γιατί παλεύει για την ειρήνη, είναι δυνατός, θαρραλέος, συναισθηματικός και μπορεί να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο πετώντας με ένα σφυρί.

Τι είναι το «Around Greece in 13 days»; Το "Around Greece in 13 days" είναι μια προσπάθεια τεσσάρων φίλων να κάνουν τον γύρο της Ελλάδας σε 13 ημέρες, με σκοπό να φωτογραφήσουν και να βιντεοσκοπήσουν τα πιο όμορφα μέρη της χώρας μας. Αυτό το υλικό θα χρησιμοποιηθεί στο τέλος για την δημιουργία ενός βίντεο, το οποίο θα προβληθεί στο διαδίκτυο και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Γιατί φτιάξατε ολόκληρο project για κάτι το οποίο θα μπορούσε να είναι ένα απλό ταξίδι με τους κολλητούς σας; Σκοπός του project είναι να αναδείξουμε τις ομορφιές τις χώρας μας, να παροτρύνουμε τον κόσμο να την ανακαλύψει! Μέσω του βίντεο που θα δημιουργήσουμε θέλουμε να δείξουμε στον κόσμο ότι αξίζει να επισκεφτεί την Ελλάδα! Δεν απευθύνεται μόνο στους ξένους, αλλά και στους Έλληνες που προτιμούν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό και χάνουν αυτό που έχουν δίπλα τους! Πως έχει αγκαλιάσει ο κόσμος αυτή την προσπάθεια; Ο κόσμος το έχει πάρει ζεστά, μας στέλνουν ενθαρρυντικά μηνύματα, μας προσκαλούν στον τόπο τους και θέλουν να μας γνωρίσουν καλύτερα! Ιδιώτες και επιχειρήσεις έχουν προσφερθεί να μας φιλοξενήσουν και να μας βοηθήσουν με οποιοδήποτε τρόπο! Προχθές σε μια συζήτηση, κάποιος μας άκουσε να μιλάμε για τον αυτοκίνητο με το οποίο θα ταξιδέψουμε και με χαρά μας πρότεινε να πάρουμε το δικό του! Ποια είναι η πιο τρελή ανάμνησή σας από ταξίδι που έχετε κάνει; Πρόσφατα φορτώσαμε όλα μας τα πράγματα σε ένα μικρό αυτοκινητάκι και επισκεφτήκαμε το χιονοδρομικό κέντρο Ελατοχωρίου. Κάναμε βραδινό snowboard, στήσαμε σκηνή στα χιόνια και κοιμηθήκαμε στους -3 C . Όσοι ήρθαν το επόμενο πρωί στο βουνό και μας έβλεπαν, δεν πίστευαν στα μάτια τους! Πως θα μαθαίνουμε τα νέα του project σας;| Μέσω των social media που θα ενημερώνουμε καθημερινά μπορείτε να μας παρακολουθείτε στο ταξίδι μας! facebook: Around Greece in 13 daysinstagram: aroundgreece13twitter: aroundgreece13και το κανάλι μας στο youtube: Around Greece
Keywords
Τυχαία Θέματα