8 ιδέες για flirt στη σχολή

Πάντα υπάρχει ένα άτομο στην σχολή που σου έχει κινήσει το ενδιαφέρον αλλά δεν έχεις ιδέα πώς να το προσεγγίσεις. Γιατί στο κάτω κάτω τι να τα κάνεις τα φοιτητικά τα χρόνια αν δεν έχεις με κάποιον να ασχολείσαι; Για σένα δουλεύουμε βρε, μπας και πάρεις λίγο μπρος.

Περίπτωση Νο1
Είστε στη βιβλιοθήκη. Ανταλλάζετε κλεφτές ματιές. Ζήτησε τη βοήθειά του να πιάσεις ένα βιβλίο που δε φτάνεις λέγοντας του χαμογελαστά πως τα ψηλά αγόρια δεν είναι μόνο γοητευτικά, είναι και χρήσιμα. Ή πες της πως σου θυμίζει ένα χαρακτήρα από το τάδε βιβλίο/ταινία. Οι κοπέλες λιώνουν με κάτι τέτοια γλυκανάλατα
κλισέ!

Περίπτωση Νο2
Ο καθηγητής αναθέτει εργασία των δύο ατόμων. Πρότεινε να συνεργαστείτε, ακόμη κι αν δεν κάνετε ιδιαίτερα παρέα. Έτσι θα βρεθείτε κάποιες φορές (και καλά) για την εργασία, θα γνωριστείτε καλύτερα και, γιατί όχι, θα κανονίσετε να ξαναβγείτε.

Περίπτωση Νο3
Βλέπεις μια όμορφη κοπέλα φορτωμένη με του κόσμου τα βιβλία (είναι και διαβαστερό το κορίτσι μας, αμέ). Προσφέρσου να την βοηθήσεις μέχρι την αίθουσα. Boom, κατευθείαν έγινες ο «κύριος gentleman». Πιάνει-κάθε-φορά!

Περίπτωση Νο4
Απλά κάνε ένα κομπλιμέντο. Όμως μην φανείς λιγούρης/λυσσάρα. Κάνε ένα σχόλιο για το νέο της haircut, πες του ότι του πηγαίνει αυτό το χρώμα, ήρεμα πράγματα. Η παρατηρητικότητά σου θα την/τον ξαφνιάσει θετικά.

Περίπτωση Νο5
Έχεις ένα crush με τον «γείτονά» σου στην εστία. Το σενάριο έχει ως εξής: Knock knock «Hey, έχουμε μαζευτεί διάφορα παιδιά και βλέπουμε ταινία, θες να έρθεις;». Κλειστά φώτα, κανά ποτό, το τέλειο κλίμα.

Περίπτωση Νο6
Προχωράτε προς την ίδια κατεύθυνση για τη στάση του μετρό. Βρέχει. Άσε τον εγωισμό σου και πες του ανθρώπου να έρθει κάτω απ’ την ομπρέλα. Θα έχετε την ευκαιρία να ανταλλάξετε δύο κουβέντες.

Περίπτωση Νο7
Ρώτησέ τον αν γυμνάζεται τελευταία. Κλισέ ε; Για δοκίμασε το και μετά έλα να μου πεις αν σε χάλασε ατιμούτσικο.

Περίπτωση Νο8
Έχει tattoos, ξεκίνα συζήτηση για το τι σημαίνουν, αν κρύβουν κάποια ιστορία. Το ενδιαφέρον σου δε θα περάσει απαρατήρητο.
Και να θυμάσαι πως το κυριότερο είναι να είσαι χαλαρός. Τα κόμπλεξ και οι ανασφάλειες ποτέ δεν βοήθησαν κανέναν. Good luck my friend!

της Βενετίας Καμάρα

Keywords
Τυχαία Θέματα