Νέος υφυπουργός Παιδείας ο Γ. Στύλιος

Μετά την παραίτηση του από τη θέση του υφυπουργού Παιδείας που υπέβαλε με ο Κώστας Κουκοδήμος επικαλούμενος προσωπικούς λόγους ο Πρωθυπουργούς, Αντώνης Σαμαράς σκέφτηκε, αποφάσισε και όρισε νέο υφυπουργού Παιδείας τον βουλευτή Άρτας Γιώργο Στύλιο.

Πτυχιούχος του τμήματος Φυσικής του ΑΠΘ, ο κ. Στύλιος είναι Καθηγητής Εφαρμογών στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων, με εξειδίκευση στα Πληροφοριακά
Συστήματα και την Τεχνολογία Εξόρυξης Δεδομένων, Διδάκτορας του Τμήματος Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών & Πληροφορικής, του Πανεπιστημίου Πατρών και κάτοχος μεταπτυχιακού ΜSc, Master, City University, London με ειδίκευση «Information Systems and Technology». Βουλευτής από το 2012, ο κ. Στύλιος υπήρξε επίσης επιστημονικός υπεύθυνος σε ερευνητικά και αναπτυξιακά προγράμματα του ΤΕΙ. Ποιες είναι οι αρμοδιότητες του Κ. Στύλιου;Στον υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Γιώργο Στύλιο, έχει ανατεθεί η άσκηση αρμοδιοτήτων που αφορούν:1. Στη Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης.2. Στη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς.3. Στην εποπτεία και συντονισμό της δράσης της Εθνικής Επιτροπής Διά Βίο Μάθησης του Εθνικού Συστήματος Σύνδεσης της Επαγγελματική Εκπαίδευσης και Κατάρτισης με την Απασχόληση και τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.).4. Στην εποπτεία και συντονισμό του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.), του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.).5. Στη Διεύθυνση Παιδείας ομογενών και Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης του αντίστοιχου Ενιαίου Διοικητικού Τομέα.6. Στη Διεύθυνση Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης.7. Στη Διεύθυνση θεμάτων Σπουδάζουσας Νεότητας και Εξωσχολικών Οργανώσεων.Όλες οι αρμοδιότητες που ανατίθενται στον υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Γιώργο Στύλιο ασκούνται αποκλειστικά από αυτόν.
Keywords
Τυχαία Θέματα