Μαθητής τα χώνει στην καθηγήτριά του [video]

Το περιστατικό συνέβη στο Duncanville High School των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Το μάθημα ιστορίας δεν πήγαινε και τόσο καλά καθώς οι μαθητές δεν καταλάβαιναν πολύ καλά το μάθημα ενώ η καθηγήτρια αδιαφορούσε. Ένας από τους μαθητές λοιπόν σηκώθηκε για να τα χώσει στην καθηγήτριά του.

Ο διάλογός τους ήταν κάπως έτσι:- Τα παίρνεις με αυτά τα παιδιά επειδή δεν καταλαβαίνουν αυτές τις βλακείες;(η καθηγήτρια λέει συνέχεια “Γεια”, “Βγες έξω”)Αν απλά σηκωνόσουν και τους δίδασκες αντί να τους δίνεις ένα "πακέτο". Υπάρχουν παιδιά εδώ μέσα
που δεν μαθαίνουν έτσι. Πρέπει να του διδάσκεις πρόσωπο με πρόσωπο. Απλά νευριάζεις γιατί επισημαίνω το προφανές.- Όχι είναι επειδή σπαταλάς τον χρόνο μου- Όχι, δεν σπαταλάω τον χρόνο σου. Σου λέω τι πρέπει να κάνεις. Θέλεις αυτά τα παιδιά να έρχονται στο μάθημά σου; Θέλεις να είναι ενθουσιασμένοι γι’ αυτό; Πρέπει να τους κάνεις να έρχονται εδώ και να είναι ενθουσιασμένοι. Θέλεις ένα παιδί να αλλάξει και να αρχίσει να τα πηγαίνει καλύτερα; Πρέπει να αγγίξεις την καρδιά του. Δεν μπορείς να περιμένεις ένα παιδί να αλλάξει αν το μόνο που κάνεις είναι απλά να τους μιλάς.- Γεια- Πρέπει να πάρεις αυτή τη δουλειά στα σοβαρά. Αυτό είναι το μέλλον της χώρας αυτής. Και όταν έρχεσαι εδώ όπως το έκανες και την προηγούμενη φορά κάνοντας τη δήλωση “αυτό είναι απλά το μεροκάματό μου”, που όντως είναι… αλλά αυτό είναι το μέλλον της χώρας μου και η παιδεία μου. Υπάρχει και ένα όριο, δεν γκρινιάζω, απλά κάνω μία παρατήρηση. Και τώρα θα φύγω. Παρακαλώ. Και αν το θέλεις μπορώ να σου μάθω λίγα ακόμα έτσι ώστε να μπορείς να μάθεις πως να διδάξεις σε μία τάξη γιατί από τότε που ήρθα εδώ δεν έχω κάνει κάτι άλλο παρά να διαβάζω “πακέτα”, γι’ αυτό μην προσπαθήσεις να πιστωθείς αυτά που έχω μάθει.
Keywords
Τυχαία Θέματα