ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΝΑ ΕΡΓΑΣΘΕΙ...

Προεκλογικες ιστορίες καθημερινής τρέλλας εξελίσσονται με αθλιότητες για να κτυπηθει ο Πάνος Σομπολος και ο Νίκος Καρούτζος.
Γιατί
;Γιατι ο χοντρος φουκαριάρης που θελει να γίνει πρόεδρος,επιθυμει ο ερμος να απειλησει τον μεν Σομπολο, να μην στηρίζει ...και πολυ τον Χρηστο Κυριτση, τον δε ανερχομενο αστέρα Καρουτζο, που υποστηριζει την Αντωνιάδου, να μην πάρει υψηλα τον αμανέ..
.Και γιατι τα κάνει ολα αυτά;...
Γιατι ολοι κατανόησαν πλεον πως ολα..εχουν ενα οριο.Ακόμη και οι αθλιοτητες και τα ψέμματα και
οι αργομισθίες και οι απειλές και οι συνδικαλιστικοι τσαμπουκάδες...Κι οτι κανεις πλεον δέν τον υπολογίζει αφου και οι συνταξιουχοι κατανοησαν οτι δέν εχει ουτε την απαιτουμενη δυναμη για να στηριξει τα δικαια τους.
Ετσι λοιπον μοίρασαν και μέσω συνδικαλιστικου -γνησια συνδικαλιστικου και καλα κάνει block-(ρε ερμοι γιατι υποστηριζεται την κα τάδε οταν προσεληφθει χωρις διαγωνισμο προκλητικότατα στον ΕΔΟΕΑΠ, την ωρα που υπαρχουν τοσοι ανεργοι;)διάφορες παπαρες, για την καλη συνάδελφο, με δεκα τρια χρονια υπηρεσια(εχει σημασια)η οποια πηγαινε οτι ωρα ηθελε στην δουλεια και ερχοταν οτι ωρα ηθελε με προφορικη εντολη της προηγουμενης προεδρου(μεταξύ μας καλα εκανε γιατι η συναδελφος ηταν μητερα δυο παιδιων αλλα τυχαια τελειως ειναι κι αλλες μητερες δυο και τριων παιδιων),διαφορες παπαρες.
Γεμισαν τα ιστολογια και μαλιστα - γνωστου καλου συναδέλφου- χωρις να ψάξει ιδιαιτερως με εμφαση λοιδώρησαν τον Σομπολο και τον Καρουτζο γιατι ειπαν στην κυρια οτι η συμβαση της προβλεπει:
-Nα προσφέρει την υπηρεσία της ως υπαλληλος(οταν το υπεγραφε δέν το εβλεπε;)
_Να προσφέρει την υπηρεσια της ημερησιως απο τις εννεα εως τις πεντε το απογευμα δικαιουμενου του οργανισμου να παει σε αλλη θεση που νομιζει ο οργανισμος οτι θα του καλυψει αναγκες.
-Ποιος την βαπτισε υπευθυνη για την ηλεκτρονικη σελιδα του ΕΔΟΕΑΠ;
-Να μας δειξει τις καρτες που κτυπουσε γιατι ηταν η μοναδικη υπαλληλος που δέν κτυπουσε καρτα.
Η καλη συνάδελφος προσεληφθει, χωρις διαγωνισμο με αποφαση του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ.
Ειναι ιδρυτικο μελος, μη κερδοσκοπικης εταιριας...
.Ηταν δεκα τρια χρονια εργαζομενη στα περιοδικα του ΔΟΛ.Αξια
.Γιατι ομως δέν ηθελε να εργασθει στο διπλανο απο τον ΕΔΟΕΑΠ κτιριο επι της υποδοχη,ς που στην ουσια σημαινει δημοσιες σχεσεις;
Γιατι εθιγει;Ηταν πολυ βαρια στις ημερες μας τα δεκα τρια χρονια της δημοσιογραφικης της εμπειριας, στα περιοδικα του ΔΟΛ, απο τα οποια απελυθει(κακώς κακιστα).
Οσο πλησιαζουμε στις εκλογες-καπου τον Ιουνιο ειμαστε-τοσο οι σκελετοι θα βγαινουν απο την ντουλαπα, θα βρισκουν πικραμενους στο διαδικτυο και θα γραφουν οτι τους κατεβει.Θα υπάρχει ομως αντιλογος με..αποδειξεις...
Keywords
Τυχαία Θέματα