Η νέα ταινία του James Bond θα λέγεται Spectre και θα πρωταγωνιστεί η Μόνικα Μπελούτσι

«Spectre» είναι ο τίτλος της 24ης ταινίας του δημοφιλέστερου κινηματογραφικού μυστικού πράκτορα της ιστορίας, Τζέιμς Μποντ, όπως ανακοινώθηκε σήμερα.

Ο Ντάνιελ Κρέιγκ επιστρέφει στον πρωταγωνιστικό ρόλο, στη νέα ταινία με ήρωα τον Βρετανό πράκτορα «με άδεια να σκοτώνει», με τον Σαμ Μέντες («Skyfall») να επιστρέφει επίσης στη σκηνοθεσία. Η ταινία θα βγει στις αίθουσες στις 6 Νοεμβρίου του 2015.
Ακόμη, στη νέα ταινία θα εμφανίζονται ξανά η Ναόμι Χάρις
στον ρόλο της Μάνιπενι, ο Ραλφ Φάινς ως «Μ» και ο Μπεν Γουίσο ως «Q».

H SPECTRE (SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion) είναι μια διεθνής τρομοκρατική οργάνωση που επανέρχεται στις περιπέτειες του Τζέιμς Μποντ όπως τις έγραψε ο Ιαν Φλέμινγκ. Στις επίσημες ταινίες του Τζέιμς Μποντ η SPECTRE αναφέρεται ως η οργάνωση για την οποία δουλεύει ο Τζούλιους Νο στο «Dr.No» και εμφανίζεται στο «Thunderball», στο «You Only Live Twice», στο «On Her Majesty's Secret Service» και στο «Diamond are Forever». Η SPECTRE αναφέρεται και στο εκτός σειράς «Never Say Never Again».


Η μεγαλύτερη έκπληξη ήταν φυσικά η παρουσίαση του καστ που εκτός από τους γνωστούς άγνωστους (Μπεν Γουίσο ως Q, Ρέιφ Φάινς ως Μ) περιλαμβάνει τη Μόνικα Μπελούτσι στο ρόλο του ενός από τα δύο Bond Girls, με το άλλο να επιβεβαιώνεται από την αυτοπρόσωπη παρουσία της Λέα Σεντού. Νέα προσθήκη και ο Αντριου Σκοτ - o Μοριάρτι του «Sherlock». O ρόλος του Κριστόφ Βαλτς δεν επιβεβαιώθηκε, αλλά κάτι μας λέει πως θα είναι ο «εγκέφαλος» της SPECTRE.
Στη ζωντανή μετάδοση παρουσιάστηκε και η νέα Αστον Μάρτιν που κατά τον Σαμ Μέντες κάνει τρομερά και φοβερά πράγματα, αλλά που θα τα δούμε όταν με το καλό βγει η ταινία στις αίθουσες.
Keywords
Τυχαία Θέματα