Ποντίκια και χαμαιλέοντες στο ΣΥΡΙΖΑ!

email αναγνώστη

Γράφει ο Κ.Π.

Έχει παρατηρηθεί εδώ και χρόνια, ότι πριν τις εκλογές, υπάρχουν σε όλα τα κόμματα ποντίκια και χαμαιλέοντες, σε πολιτικό και προσωπικό επίπεδο, που αναζητούν τρόπους επιβίωσης σε άλλο χώρο από αυτό που υπηρετούσαν.

Όταν μάλιστα βλέπουν ότι το Α ή Β κόμμα οδεύει προς την εξουσία, εγκαταλείπουν το πλοίο σαν τα ποντίκια ή σαν χαμαιλέοντες το χρώμα, για να ενταχθούν στο κόμμα της εξουσίας που έρχεται και να μη χάσουν τη δύναμη της «εξουσίας».

Δεκάδες τέτοιες περιπτώσεις βουλευτών, αλλά και στελεχών διαφόρων κομμάτων έχουν καταγραφεί!

Ίσως είναι και θεμιτό αν θέλετε από πρόσωπα που δεν θέλουν να εγκαταλείψουν προνόμια που δεν τους ανήκουν. Από την άλλη το κόμμα εξουσίας προκειμένου να αυξήσει την επιρροή στους ψηφοφόρους τα παίρνει στην αγκαλιά του, δημιουργώντας προβλήματα στους πραγματικούς αγωνιστές. Μια τέτοια περίπτωση είναι και στελέχους της ΕΡΤ που βρήκε στέγη στον ΣΥΡΙΖΑ και μια μεγάλη αγκαλιά στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας.

Εμείς χωρίς κανένα σχόλιο, αν και έχουμε ασχοληθεί στο παρελθόν με το συγκεκριμένο πρόσωπο, δημοσιοποιούμε το e-mail έτσι ακριβώς όπως μας το έστειλαν αναγνώστες, λόγω του ενδιαφέροντος που παρουσιάζει: Δημοσίευση του Μιχάλη Παπάζογλου Στα τοπικά Νέα 23-11-2014

Η ΚΥΡΙΑ ΤΣΙΛΙΚΟΥΝΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΠΠΙΕΔ ΩΣ ΚΟΛΥΜΒΗΘΡΑ ΤΟΥ ΣΙΛΩΑΜ.

Η ΕΥΘΥΝΗ ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ (ΣΥPΙΖΑ), ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΠΑΠΑΛΟΥΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΣΙΛΙΚΟΥΝΑ

Τις τελευταίες ημέρες επώνυμοι και ανώνυμοι συζητούν για την τοποθέτηση της Ευαγγελίας Τσιλίκουνα ως μέλους του διοικητικού συμβουλίου του ΠΠΙΕΔ. Μάλιστα κάποιος μπήκε στον κόπο να μου στείλει και e-mail για να αναδείξω το θέμα. Πολύ ευχαρίστως. Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει τόση έλλειψη θάρρους από όλη τη Φιλαδελφειώτικη κοινωνία και μου έχει αναθέσει ατύπως την αποστολή να καταγγέλλω πολιτικά την Δύναμη Πολιτών και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ας τα πάρουμε από την αρχή.

Πρώτα συγκροτήθηκε σε σώμα το διοικητικό συμβούλιο, από όπου και επιβεβαίωσα τη συμμετοχή κάποιας κυρίας Ευαγγελίας Τσιλίκουνα. Άγνωστη σε εμένα, γνωστή όμως στους εργαζόμενους της ΕΡΤ, μετέπειτα ΔΤ και νυν ΝΕΡΙΤ.

Μια πονεμένη ιστορία η ΕΡΤ που έκλεισε σε μία νύχτα με πράξη νομοθετικού περιεχομένου, οι εργαζόμενοι απολύθηκαν χωρίς προηγουμένως να αποζημιωθούν. Δηλαδή κοινώς έγιναν σημεία και τέρατα.

Κι όμως η Δύναμη Πολιτών (ΣΥΡΙΖΑ) δια της προώθησης της κυρίας Τσιλίκουνα ως μέλους δ.σ. του ΠΠΙΕΔ φαίνεται ότι ανταμείβει αυτούς που έσπασαν τον αγώνα των εργαζομένων και στελέχωσαν τη ΔΤ.

Δε μου φαίνεται τίποτα παράξενο από τη Δύναμη Πολιτών και τον Άρη Βασιλόπουλο. Απολύτως τίποτα.

Παραθέτω απλώς ορισμένα δημοσιεύματα για την κυρία Ευαγγελία Τσιλίκουνα. Μου είναι παντελώς άγνωστο το βιογραφικό της. Όπως και η ίδια. Και δεν περιμένω καμία απάντηση από τη δημοτική αρχή. Δεν περιμένω τίποτα από τη σημερινή δημοτική αρχή. Θα συμβούλευα και τους συνδημότες να μην περιμένουν τίποτα. Ό, τι γίνει, θα γίνει με συμμετοχή των πολιτών από τα κάτω και με μία ή το πολύ δύο φωνές μέσα στο δημοτικό συμβούλιο.

Για την κα Ευαγγελία Τσιλίκουνα απλά επισυνάπτω ερωτήσεις και σχετικά δημοσιεύματα:

1) Είναι ή όχι αλήθεια ότι η κυρία Τσιλίκουνα είχε το 2010 4 μέλη της οικογένειά της στην ΕΡΤ; Ήτοι τα δυο της παιδιά και τις δυο της κουνιάδες;

2) Είναι ή δεν είναι αληθές το δημοσίευμα της real.gr: «Γιατί δεν μας λέει η κυρία Ευαγγελία Τσιλίκουνα, διευθύντρια Προγράμματος της ΕΡΤ, με τι δικαιολογητικά απέσπασε από την ψηφιακή τηλεόραση την κουμπάρα της Γιώτα Τζιμοπούλου και την έβαλε γραμματέα της επιτροπής κοστολογίου όταν ανέλαβε τη διεύθυνση;» http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=blogitem&eid=31&id=17151

3) Διαβάζω και άλλο δημοσίευμα για την κα Ευαγγελία Τσιλίκουνα: Έχει πτυχίο Νομικής; Είναι αλήθεια ή όχι ότι έχει τελειώσει Νοσηλευτική; Είναι αλήθεια ή ψέματα το παρακάτω δημοσίευμα:http://www.inewsgr.com/89/epitropes-me-dysosmia-korakia-kai-troktika-stin-ert-nerit.htm

Είναι αλήθεια ή όχι ότι η σύνταξή της βγήκε σε 28 ημέρες;

Σημειολογία: Όταν έκλεισε η ΕΡΤ, αυτοί που ενοχλήθηκαν και φοβήθηκαν περισσότερο με εκείνο το ΜΑΥΡΟ, ήταν οι Έλληνες της Διασποράς. Εκείνοι δηλαδή, που μοναδική επαφή με την Ελλάδα είναι η τηλεορασίτσα της γιαγιάς που ακούγονται ελληνικά. Στο Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού της Διασποράς είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου η κυρία Ευαγγελία Τσιλίκουνα, αυτή που τίμησε τόσο πολύ τον αγώνα των εργαζομένων και έγινε μέλος της Δημόσιας Τηλεόρασης. Να την χαίρεστε…

The post Ποντίκια και χαμαιλέοντες στο ΣΥΡΙΖΑ! appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα