Η Cocooning φοιτήτρια

Φυλή∙ άθροισμα ανθρώπων που διακρίνονται από άλλους βάσει χαρακτηριστικών γνωρισμάτων. Η φυλή Κοροβάι της Ινδονησίας, η φυλή των Μάσο-Πίρο του Περού και η φυλή των Δωριέων. Όμως υπάρχουν και ακόμη τρεις, ιδιαίτερες, νεανικές και μέσα στην τεχνολογία. Ξεκινάνε να εμφανίζονται περίπου προς τα τέλη του Σεπτέμβρη, είναι φιλικές και σίγουρα ανήκεις και εσύ σε μια απ’ αυτές. Η Samsung της έχει αναγνωρίσει, τις υποστηρίζει και βρίσκεται πάντα δίπλα τους με τα καλύτερα Τab της αγοράς. Είναι οι 3 φυλές των φοιτητών και έχουμε τα χαρακτηριστικά
τους.

Η «cocooning» Φοιτήτρια-Samsung Galaxy Tab S 10.5’’
Είναι η φοιτήτρια του χειμώνα. Χαλαρό και στιλάτο ντύσιμο, όμορφη μουσική, νόστιμες λιχουδιές, επιτραπέζια παιχνίδια, και οι πιο δημοφιλείς ξένες σειρές. Αυτά τα χαρακτηριστικά συνθέτουν το σωστό cocooning και η Βίκυ τα διαθέτει όλα. Είναι σπιτόγατη και κοινωνική, θεωρεί ότι μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα και στο σπίτι σου, έχοντας τρελή παρέα, νόστιμο φαγητό και μια φιάλη κόκκινο κρασί. Μα και όταν η παρέα δεν μπορεί, η «cocooning» φοιτήτρια ξέρει να περνά ευχάριστα και μόνη της, ακούγοντας την αγαπημένη της μουσική και παρακολουθώντας όλες τις τελευταίες κινηματογραφικές ταινίες. Κάνε την φίλη σου, αξίζει!
Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕ ΤΟ SAMSUNG Galaxy Tab s 10.5”

Η Super Amoled 10.5’’οθόνη αναπαράγει υπέροχες εικόνες & βίντεο ενώ η αυτονομία στην μπαταρία βοηθά τη φοιτήτρια να ακούει για έως και 11 ώρες την καλύτερη μουσική. Με την λεπτή και ελαφριά συσκευή μπορεί να ξαπλώσει παρέα με το Samsung GALAXY Tab S 10.5’’ χωρίς να υπάρχει κίνδυνος να κουραστούν τα χέρια της. Ψάχνει spoilers για την αγαπημένη της σειρά και ταυτόχρονα βλέπει trailers από ταινίες που πρόκειται να παίξουν το χειμώνα, εύκολα και γρήγορα, αφού με το Multitasking μπορεί να ανοίξει ταυτόχρονα 2 εφαρμογές στην ίδια οθόνη. Η «cocooning» φοιτήτρια μπορεί να δημιουργήσει έως και 8 διαφορετικά προφίλ χρηστών για να μπορεί να το δανείζει και στις κολλητές της χωρίς να ανησυχεί για το privacy των δεδομένων της.
Keywords
Τυχαία Θέματα