Φοιτητές Κτηνιατρικής εν δράσει

Οι φοιτητές κτηνιατρικής των 2 Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων της χώρας (Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και Πανεπιστημίου Θεσσαλίας) και μέσα από τις οργανώσεις IVSA που έχουν δημιουργήσει, παρουσιάζουν μια αξιομνημόνευτη δραστηριότητα με συνεχείς πρωτοβουλίες και εκδηλώσεις που σκοπό έχουν να προάγουν την Κτηνιατρική επιστήμη.
Ειδικότερα, το Σάββατο 12 Μαΐου η IVSA Θεσσαλίας διοργανώνει ημερίδα (στο μεγάλο αμφιθέατρο)
με θέμα “Μεταπτυχιακό δίπλωμα, Διδακτορικό δίπλωμα ή Κτηνιατρική ειδικότητα;” με σκοπό την ανάδειξη της δυναμικής των αποφοίτων του Τμ. Κτηνιατρικής του Παν. Θεσσαλίας και στην παρουσίαση των δυνατοτήτων μετεκπαίδευσης μετά το πτυχίο της Κτηνιατρικής. Καλεσμένοι ομιλητές είναι Καθηγητές και Απόφοιτοι του τμήματος με σημαντικές μεταπτυχιακές σπουδές σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Παράλληλα η IVSA Θεσσαλονίκης , διοργανώνει το Σάββατο 19 Μαΐου τη 2η Ημερίδα Φοιτητών Κτηνιατρικής που θα λάβει χώρα στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Θεσσαλονίκης και αναμένεται να είναι το ίδιο επιτυχημένη όσο και η 1η ημερίδα που διοργανώθηκε πέρυσι. Παράλληλα οι φοιτητές Κτηνιατρικής του ΑΠΘ συμμετεχουν ενεργά στην 2η Κτηνιατρική Εβδομάδα που συμβαίνει την εβδομάδα που διανύουμε (07/05-11/05) στους χώρους του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.

Τέλος στις 20 Μαΐου και στα πλαίσια της 2ης ημερίδας Φοιτητών Κτηνιατρικής θα υπάρξει και η 1η ημερίδα με θέμα“Η περίθαλψη των άγριων ζώων στην Ελλάδα: Παρόν και Μέλλον”.
Keywords
Τυχαία Θέματα