Δείτε τις ανακοινώσεις των ΑΕΙ λόγω της απεργίας στα ΜΜΜ

Οι εργαζόμενοι στα περισσότερα ΜΜΜ της Αθήνας αποφάσισαν αύριο 25/1 να απεργήσουν ως απάντηση στην επίταξη τους από την Κυβέρνηση. Αποτέλεσμα βέβαια είναι να μην μπορούν να δοθούν κανονικά εξετάσεις στα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ. Εμείς επικοινωνήσαμε με γραμματείες των Πανεπιστημίων και ΤΕΙ
για να δούμε τι θα γίνει τελικά και πήραμε (μερικές) απαντήσεις: ΟΠΑ Οι προγραμματισμένες εξετάσεις της Παρασκευής 25/1/2013 δεν θα πραγματοποιηθούν, λόγω της δυσκολίας πρόσβασης στο κεντρικό κτήριο του Πανεπιστημίου. Οι εξετάσεις αυτές μετατίθενται σε άλλες ημερομηνίες, σύμφωνα με τροποποιημένο πρόγραμμα εξετάσεων που θα ανακοινωθεί. ΠΑΠΕΙ Δεν λειτουργεί σήμερα (24/1) Γίνεται γνωστό ότι αναβάλλονται οι εξετάσεις των προπτυχιακών μαθημάτων της Παρασκευής 25 Ιανουαρίου 2013 λόγω της απεργίας στα μέσα μαζικής μεταφοράς.
Η εξέταση των μαθημάτων αυτών θα προσδιοριστεί με νεότερη ανακοίνωση. ΕΚΠΑ | ΝΟΠΕ δεν θα κάνει μαθήματα Σας ενημερώνουμε ότι για αύριο Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2013 αναβάλλονται ΟΛΕΣ οι εξετάσεις ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ της Σχολής Ν.Ο.Π.Ε. λόγω της γενικής 24ωρης απεργίας των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς. ΕΜΠ Μετά και τις πρωινές εξελίξεις στις κινητοποιήσεις στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς οι προγραμματισμένες για την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013 εξετάσεις αναβάλλονται. ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΑΝΤΕΙΟ | Δεν θα λειτουργήσει στις 25/1 Ανακοινώνεται ότι τα εξεταζόμενα μαθήματα 24-01-2013, από 18:00-22:00 αναβάλλονται καθώς και αύριο 25-01-2013 λόγω της στάσης εργασίας μέχρι τη λήξη της βαρδιας όλων των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς. Τα μαθήματα που αναβάλλονται θα εξεταστούν με τη λήξη της εξεταστικής περιόδου σε συμφωνία με τις γραμματείες των τμημάτων. ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ | Δεν θα γίνουν μαθήματα αύριο 25/1 Αύριο Παρασκευή 25/1/13, εάν πραγματοποιηθεί η εξαγγελθείσα 24ωρη απεργία μπλε λεωφορείων και μετρό ταυτόχρονα, τότε μόνο αναβάλλονται όλες οι προγραμματισμένες εξετάσεις. Θα ανακοινωθεί νέος χρόνος για την διεξαγωγή τους. ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ Από τη Διοίκηση του Τ.Ε.Ι. Πειραιά: Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013, δεν θα πραγματοποιηθούν τα εργαστήρια και τα μαθήματα στο Ίδρυμα, λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς Να τονίσουμε ότι σε ανάλογες καταστάσεις στο παρελθόν οι εξετάσεις σε όλα τα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ στην Αθήνα και τον Πειραιά είχαν αναβληθεί.
Keywords
Τυχαία Θέματα