BIC® Design on Fire στο Six D.O.G.S

To Six D.O.G.S υποδέχεται τους street artists του πανευρωπαϊκού διαγωνισμού BIC® Design on Fire σε ένα μοναδικό live painting party στις 27 Ιανουαρίου !!!
Μετά το Κολωνάκι, την Πάτρα και την Θεσσαλονίκη το τελευταίο live
painting event γίνεται στο Μοναστηράκι! Έλα και εσύ, ζήσε από κοντά την μαγεία της τέχνης του δρόμου και γνώρισε τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν στον διαγωνισμό στοχεύοντας στην πανευρωπαϊκή διάκριση! Το party θα κλείσει με break dance διαγωνισμό από 2 κορυφαίες ελληνικές ομάδες.
Μη ξεχνάς...μέσω της εφαρμογής στο www.mybiclighter.com μπορείς να υποστηρίξεις με την ψήφο σου, τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν, διεκδικώντας 2.000€ και το βραβείο του ψηφοφόρου ή να δοκιμάσεις τις ικανότητες σου στο σχέδιο, διεκδικώντας 4.000€ και το σχέδιο σου τυπωμένο σε 1.000.000 αναπτήρες που θα πωληθούν στην Ευρώπη!
Βρείτε μας στο Facebook Design on Fire! www.facebook.com/designonfire
INFO: Αθήνα: Κυριακή 27 Ιανουαρίου (18:00-00:00) Six D.O.G.S, Αβραμιώτου 6-8, ΜοναστηράκιΣυμμετέχοντες Καλλιτέχνες: Smart & Ino (UDK), Same ( Skids), Poster & Pupet (Heroes), Senor (DFP/TBD), Siemor , Sinke & Taze (WFC Crew), Buns, Wak Crew, Shk Crew, Fola και άλλοι
Keywords
Τυχαία Θέματα