Αλήτες και παρθένες

Οι γυναίκες δεν ξέρουν τι θέλουν. Ενώ οι άντρες… Να χαρώ εγώ γνώση. Έπεσε το μάτι μου σε μια ατάκα που κυκλοφορεί στο Twitter που λέει ότι οι γυναίκες ψάχνουν τον πρίγκιπα αλήτη και οι άντρες την πουτάνα παρθένα. Και μετά νομίζω ότι εγώ τα θέλω όλα που βάζω μέλι στην τυρόπιτα. Για να δούμε όμως γιατί με αυτά τα μυαλά, όχι σύντροφο, ούτε μπλούζα να μας κάνει δε θα βρούμε.
Ο πρίγκιπας αλήτης: Μέχρι και ο Τσαλίκης το ‘πε, ο τέλειος άντρας δεν είναι πουθενά. Όλοι είχαμε κάποια στιγμή μια φίλη ή ξέραμε μια κοπέλα (ή μπορείς να δεις και τον εαυτό σου σε αυτό) που γκρίνιαζε ώρες ολόκληρες ότι έχει το μαλακομαγνήτη και με το που εμφανιζόταν ένας άνθρωπος ομολογουμένως νορμάλ, τον πατούσε κάτω, του άλλαζε τα φώτα (όχι με την καλή έννοια, if you know what I mean ) και μετά επέστρεφε στον παλιό γνώριμο κύκλο. Και επέμενε ότι όλοι οι άντρες είναι μαλακες και εσύ ήθελες να της κοπανήσεις το μαλακομαγνήτη στο κεφάλι. Ο αλήτης είναι αλήτης. Άστατος, αναποφάσιστος, τα μυαλά στα κάγκελα και κυρίως ζει για τον εαυτό του. Ο μόνος αλήτης που έμεινε πιστός και σταθερός ήταν ο σκύλος στην ομώνυμη ταινία της Ντίσνεϋ. Οπότε λες ότι όλοι ο άντρες είναι μαλακες και μετά μόλις έρθει ο μη-μαλακας, τον βαριέσαι και ψάχνεις τον αλήτη σου. Περαστικά μανάρι μου.
Η πουτάνα παρθένα : Δε μπορείς να κυκλοφορείς με μια κοπέλα που έχει μετρήσει όλη την πόλη με την πλάτη της. Απολύτως κατανοητό. Έρχεται η πιο μαζεμένη, πω ρε φίλε λες, τι να κάνω με την ξενέρωτη. Έτσι λοιπόν πας στο κλαμπ, βρίσκεις μια, της την πέφτεις και μετά αφού σου κάτσει, θα την πεις και πουτάνα. Τώρα εγώ φταίω να σε φτύσω που κάθεσαι μετά και μου τραγουδάς «βρείτε μου κάποια να χει αισθήματα» σαν τον Κωστόπουλο; Για να ξέρεις, οι πουτανες κρίνονται από τη συμπεριφορά, ούτε από την ερωτική τους ζωή, ούτε από τα ρούχα. Και αν θες μια κοπέλα «σοβαρή», δέξου ότι μπορεί να μην έχει τις ικανότητες κουνελιού του Playboy. Μην ψάχνεις δικαιολογίες που δε θες να κρατήσεις μια γυναίκα στη ζωή σου.

Της Μαρίας Παπαδόσηφου

Keywords
Τυχαία Θέματα