Top ten πιο «ειρωνικών» θανάτων

1) Ο κατασκευαστής των Segway (δίκυκλα ηλεκτροκίνητα που οδηγείς όρθιος), Jimi Heselden πέθανε όταν ένα Segway που οδηγούσε, βγήκε εκτός δρόμου και έπεσε σε χαράδρα 30 μέτρων.2) Η οικολόγος πολιτικός Natasha Pettigrew χτυπήθηκε από ένα τζιπ όταν οδηγούσε το ποδήλατό της.3) Το 1989, καταδικασμένος σε ηλεκτρική καρέκλα, πέθανε από ηλεκτροπληξία σε μεταλλική τουαλέτα, στην διάρκεια αναμονής για να εκτίσει την ποινή του.4)
Ναυαγοσώστης πνίγηκε σε πάρτι ναυαγοσωστών για το κλείσιμο της καλοκαιρινής σεζόν χωρίς κανένα θύμα πνιγμού, το 1985.5) Συμπαραγωγός της ταινίας ψυχώ του Χίτσκοκ δολοφονήθηκε στο μπάνιο από μανιακό που είχε εμμονή με την περίφημη σκηνή της ταινίας.6) Άντρας στις Ηνωμένες Πολιτείες σκοτώθηκε με τον ίδιο τρόπο που σκότωσε την γυναίκα του. Πρόσκρουση σε γυάλινο τραπέζι στο σπίτι τους.7) Δικηγόρος αυτοπυροβολήθηκε κατά τη διάρκεια αναπαράστασης πυροβολισμού από τον πελάτη του, υπερασπίζοντας ότι το θύμα αυτοπυροβολήθηκε.8) Ο Bobby Leach, έπεσε από τους καταρράκτες του Νιαγάρα και σώθηκε. Αργότερα, έπεσε από ύψος δύο μέτρων, τραυμάτισε το πόδι του και πέθανε από γάγγραινα.9) Στρατηγός του αμερικανικού εμφυλίου, κατέδειξε το σημείο όπου δε θα τους έβρισκαν αντίπαλα πυρά και μετά από λίγο μια σφαίρα τον βρήκε στο μάτι.10)Ο συνθέτης του πιο αισιόδοξου τραγουδιών του α παγκοσμίου πολέμου, Felix Powell, αυτοκτόνησε.
Πηγή (ranker.com) Σίγουρα, πολλοί αστείοι θάνατοι στην ιστορία είναι εξαιρετικά τραγικοί και λυπηροί, αλλά πολύ λίγοι είναι πραγματικά ειρωνικοί. Αισθανθείτε ελεύθεροι να συζητήσετε την ειρωνεία αυτή.
Keywords
Τυχαία Θέματα