Top 10 διασημοτήτων που δεν πήραν ποτέ πτυχίο

1) Bill Gates : Εγκατέλειψε το πανεπιστήμιο του Harvard και ίδρυσε την Microsoft με τον παιδικό του φίλο Paul Allen.2) Steve Jobs : Εγκατέλειψε τις σπουδές του στο πανεπιστήμιο του Ridge λόγω οικονομικών δυσχερειών και ίδρυσε την "Apple".3) Roman Abramowitz: Σπούδαζε
στην Μόσχα, στο ινστιτούτο Auto transport πριν τα εγκαταλείψει και στραφεί προς επιχειρηματικές ενέργειες.4) James Cameron : Ξεκίνησε σπουδές ψυχολογίας, αλλά τις παράτησε για να γίνει σκηνοθέτης αφότου είδε την ταινία «star wars»5) Woody Allen: εκδιώχθηκε από το city college της Νέας Υόρκης λόγω κακών βαθμολογιών. Στη συνέχεια έγινε σεναριογράφος, ηθοποιός, σκηνοθέτης.6) Mark Ζuckerberg : Φτιάχνοντας ένα site κοινωνικών γνωριμιών(Facebook) αρχικά για το Harvard, θησαύρισε και αποσύρθηκε από τις σπουδές εκεί. 7) Tom Hanks: εγκατέλειψε τις σπουδές από το πανεπιστήμιο του Cal state για να δουλέψει στο "Great Lakes theater" φεστιβάλ του Κλίβελαντ.8) Harrison Ford: Ξεκίνησε Σπουδές φιλοσοφίας στο κολλέγιο του Ripon στο Wisconsin αλλά αποσύρθηκε, λίγες εξεταστικές πριν πάρει το πτυχίο. 9) Lady Gaga : Πρωτοετής φοιτήτρια στο Convent of the Sacred Heart, κολλέγιο του Μανχάταν, αποσύρθηκε για να ξεκινήσει καριέρα στο τραγούδι.10) Tiger Woods: Ο ακριβοπληρωμένος αθλητής, εγκατέλειψε τις σπουδές οικονομικών στο πανεπιστήμιο του Στάνφορντ για να γίνει γκόλφερ.
Πηγή (collegedropout.com)
Έχουν πάρει διδακτορικά και δεν το γνωρίζαμε οι : Monica Lewinsky, Rowan Atkinson, Shaquile O'Neal, Sigourney Weaver, James Franco και η Άντζελα Δημητρίου (πανεπιστήμιο ζωής).
Keywords
Τυχαία Θέματα