TECH FESTIVAL @ XINIS EDUCATION FESTIVAL 2012

Η καρδιά της τεχνολογίας αυτή την εβδομάδα χτυπάει στην οδό Βαλαωρίτου 9!
Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΞΥΝΗ διοργανώνουν το XINIS TECH FESTIVAL, την καθιερωμένη ετήσια έκθεση νέας τεχνολογίας, κατά τη διάρκεια της οποίας θα πραγματοποιηθούν διαλέξεις και θα παρουσιαστούν και εργασίες των σπουδαστών.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012 και ώρα 18:00, στο τηλεοπτικό πλατό του ΙΕΚ ΞΥΝΗ
(Βαλαωρίτου 9, 4ος όροφος), και διοργανώνεται στο πλαίσιο της εβδομάδας Τομέα Ηλεκτρονικών του Xinis Education festival 2012.
Αναλυτικά το πρόγραμμα του TECH FESTIVAL περιλαμβάνει τις παρακάτω διαλέξεις:
ΑυτοματισμοίΕισηγητής: Μαρμάγγελος Χαράλαμπος από την εταιρία OLYMPIA ELECTRONICSΦωτοβολταϊκά ΣυστήματαΕισηγητής: Χατζηπιρπιρίδης Νίκος, Δ/ντής Πωλήσεων Οικοενέργεια ΕΠΕΕυρυζωνικά ΔίκτυαΕισηγητής: Βασίλης Ρηγόπουλος, τ. Δ/ντης Τηλεπικοινωνιακής Περιφέρειας Β. Ελλάδος
Παράλληλα, στο χώρο της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν δημιουργίες των σπουδαστών από τις ειδικότητες πληροφορικής και ηλεκτρονικών, με θέματα όπως Συστήματα Συναγερμών - Αυτοματισμοί, Ραδιόφωνο FM, Μηχάνημα Κοπής Μετάλλων κ.α.Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Xinis Tech Festival, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας στο τηλέφωνο 2310552406.Εναλλακτικά, μπορούν να επισκεφτούν το site: www.edufestival.gr ή τη σελίδα μας στο facebook: www.facebook.com/xiniseducationfestival για να αποκτήσουν εντελώς δωρεάν το V.I.P pass!
«ΠΕΣ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ» γιατί… «ΟΤΑΝ ΘΕΣ, ΦΤΑΝΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ»!
Keywords
Τυχαία Θέματα