Student living matters

Φοιτητικό σπίτι… μια πονεμένη ιστορία. Όσο ανεπανάληπτο είναι να είσαι φοιτητής, τόσο δύσκολο είναι να στριμώξεις τη ζωή σου μέσα σε παλιές οικοδομές και υπερτιμημένα διαμερίσματα που σου προσφέρουν μόνο τα βασικά.

Hamlet student flats... είναι πολύ μπροστά!
Η πιο προχώ πρόταση διαμονής αποκλειστικά για φοιτητές έρχεται από την εταιρεία Hamlet. Πρόκειται για σύγχρονα συγκροτήματα φοιτητικών κατοικιών σύμφωνα με τα πρότυπα του εξωτερικού. Όλα τα διαμερίσματα έχουν «άποψη» άνεση και μοντέρνο design,
αλλά δεν είναι μόνο αυτό που τα κάνει ξεχωριστά. Είναι τοποθετημένα σε κομβικές φοιτητικές γειτονιές των τριών πόλεων που μπορείς να τα βρεις (Αθήνα- Κυψέλη, Πάτρα, Σπάρτη) και, αν θέλεις να μετακομίσεις σε ένα από αυτά, το μόνο για το οποίο θα πρέπει να ανησυχείς, είναι τα προσωπικά σου αντικείμενα.

Όλα τα διαμερίσματα είναι πλήρως επιπλωμένα, έχουν ατομική θέρμανση, αποθηκευτικούς χώρους, κουζίνα με εντοιχισμένες ηλεκτρικές συσκευές, σύνδεση ίντερνετ (ADSL), WC/Shower. Για να συμπληρωθεί, όμως η εικόνα του «student living» μέσα στο κτίριο υπάρχει επαγγελματικό πλυντήριο – στεγνωτήριο που λειτουργεί με μάρκες, lockers με έξτρα αποθηκευτικό χώρο, μια ομάδα επαγγελματιών (ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί, ξυλουργοί) στη διάθεσή σου ανά πάσα στιγμή, ομάδα καθαριότητας του κτιρίου, 24ωρη παρακολούθηση στους κοινόχρηστους χώρους για ασφάλεια και πολλά άλλα που μπορείς να δεις στο studentflats.gr.

Το σημαντικότερο όλων, βέβαια είναι ότι το μόνο που καλείσαι να πληρώσεις εσύ είναι το ενοίκιό σου. Όλα τα υπόλοιπα είναι παροχές. Ξέχνα λογαριασμούς, ΔΕΗ, νερό, κοινόχρηστα.

Και το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι ότι έχεις ένα άνετο, σύγχρονο σπίτι σε ένα συγκρότημα όπου γείτονες είναι μόνο φοιτητές. Πράγμα που σημαίνει ότι θα υπάρχει η αυτονόητη αλληλεγγύη και ανοχή όταν κάποιος θα έχει πάρτι, το πλύσιμο των ρούχων αποκτά άλλο ενδιαφέρον (ο Sheldon και η Penny του big bang theory εκεί μοιράστηκαν πολλά κουτσομπολιά) και γενικότερα είναι μια μοναδική ευκαιρία για κοινωνικοποίηση και ποιοτική διαβίωση.

Μπορείτε να φανταστείτε κάτι καλύτερο;
Μάθετε τα πάντα στο http://studentflats.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα