Sexy Icon | Joseph Gordon Levitt

Και ξαφνικά τον βλέπουμε παντού! Άρχισε να παίζει στην τηλεόραση από τα 7 του χρόνια και μετά την τεράστια επιτυχία του «3rd rock from the sun» διέκοψε τις τηλεοπτικές δραστηριότητές του, πήγε στο πανεπιστήμιο, αποφοίτησε και επανήλθε ανοίγοντας τα πανιά του στον κινηματογράφο. Sexy σαν τον Heath Ledger, ανερχόμενος σαν τον Quentin Tarantino ο Joseph Gordon Levitt, φαίνεται πως ήρθε να αναστήσει την έβδομη τέχνη.

Talent

Ο Καλιφορνέζος ηθοποιός άρχισε να γίνεται γνωστός μετά την τεράστια επιτυχία του «500 μέρες με τη Σάμερ», για την οποία έλαβε την πρώτη του υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα α' ανδρικού ρόλου. Την επόμενη χρονιά συμμετείχε στο Inception και το 2011 πρωταγωνίστησε στη δραματική κωμωδία 50/50 όπου έλαβε τη δεύτερη υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα. Από τότε ο ηθοποιός δε λέει να σταματήσει.

4/5

Body

Ασχολείται από πολύ μικρός με το σώμα του. Η ταινία "inception" ήταν ό,τι πιο απαιτητικό χρειάστηκε να κάνει με το σώμα του, αλλά περήφανα δήλωσε ότι τελικά χρειάστηκε να τον αντικαταστήσουν μόνο σε μια σκηνή! Στην πρόσφατη αναβίωση του ιταλοαμερικάνου "Δον Ζουάν" στην μεγάλη οθόνη, τα στενά λευκά φανελάκια έχουν πρώτο λόγο στο θέμα.

5/5

Sweet Macho-ness

Ιδιαίτερο πρόσωπο, μπορεί να μην έχει προφίλ σούπερ ήρωα, αλλά ήδη από τα πρώτα του εξώφυλλα σε περιοδικά όπως το GQ, φαίνεται αρκετά καλός για να προσαρμόσει το κουλ ύφος του μέσα σε μάσκες και εφαρμοστές στολές του διάφορων ηρώων που τον κυνηγούν επίμονα! Σύντομα θα τον δούμε ως Μορφέα, ή Dream, όπως αλλιώς αποκαλείται ο κεντρικός ήρωας του κόμικ.

5/5

Character

Υπάρχουν πολλές αρνητικές αντιλήψεις για την διασημότητα στην παιδική ηλικία. Συχνά, ένας νεαρός που του χαρίζεται απλόχερα τόση προσοχή, μεγαλώνει χωρίς να έχει αίσθηση της ισορροπίας και εκτροχιάζεται. Ο συγκεκριμένος ωστόσο επιβίωσε από τις δυσκολίες του να μεγαλώνει μέσα στη διασημότητα και τα καταφέρνει τελικά να γίνει ένας πραγματικός, σοβαρός ηθοποιός.

5/5

TOTAL SCORE : 19/20

Κείμενο : Παναγιώτης Σαρπότας

Keywords
Τυχαία Θέματα