Sasha Grey: Porn to be wild

Ο Γητευτής των Λέξεων του έδειξε την επιγραφή. Έλεγε: “Εγώ”. Το Μαθητευόμενο Αγόρι αναθάρρησε: “Δηλαδή, αν ακούσω τις συμβουλές σας θα πάψουν να με θεωρούν ρηχό;”, ρώτησε. Ο Γητευτής ένευσε και θέλησε να μάθει τι θέμα είχε ανατεθεί στο Αγόρι. “Η Sasha Grey, η πρώην πορνοστάρ, νυν ηθοποιός- μουσικός- ακτιβίστρια- φεμινίστρια”. “Ωραία”, είπε μειλίχια ο Γητευτής, “το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να χωρίσεις ισομερώς τις 5 «κατηγορίες» της Sasha. Αν δεν επικεντρωθείς μόνο στο πορνό, θ’ αποκτήσεις τέτοιο βάθος, που ο ψυχικός σου βυθός δε θα φαίνεται…”. Το Αγόρι, ενθουσιασμένο, ευχαρίστησε το Γητευτή, κλείστηκε στο κελί του κι έγραψε…:

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ

Η Sasha γεννήθηκε στις 14/3/1998 ως Marina Ann Hantzis. Διαθέτει ελληνικές ρίζες (απότιστες ή μη, δεν έχει σημασία). Γονείς χωρισμένοι, ζούσε Καλιφόρνια, άλλαξε 4 σχολεία, δούλευε σερβιτόρα, μάζεψε 7.000 δολάρια και πήγε στο Los Angeles.

Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΡΝΟ

Το 2006, με το που έγινε 18 χρονών δηλαδή, «μπήκε» στο πορνό. Για την ακρίβεια, επέτρεπε άλλους να μπαίνουν μέσα της on camera κι έτσι εισήχθη στο μαγικό κόσμο της ανταλλαγής σωματικών υγρών.

Μολονότι- το αγόρι εδώ προβληματίστηκε πολύ, καθώς έψαχνε έναν κομψοεπή τρόπο να εκφράσει αυτά που ήθελε να πει- δεν ήταν το κλασικό «τούμπανο» που συναντά κανείς στην ερωτική βιομηχανία, είχε άλλες χάρες: ήταν διατεθειμένη να κάνει τα πάντα σε μια σκηνή και, σύμφωνα με τα λεγόμενα ενός εκ των πιο διάσημων σκηνοθετών στον κόσμο της τσόντας, “προσέγγιζε πάντα τις σκηνές της με τον τρόπο ενός διανοούμενου”. Αυτό εξηγεί εν πολλοίς την τάση της Sasha ν’ απαγγέλει Όμηρο κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών (πλην των περιπτώσεων που το στόμα της ήταν «κατειλημμένο»), ενόσω υπήρχε διείσδυση και λίγο μετά την ακροτελεύτια προσταγή “cum here” στον συμπρωταγωνιστή ή τους συμπρωταγωνιστές της.

Το ντεμπούτο της στο χώρο το έκανε στο πλάι- ή, για την ακρίβεια, κάτω από το γενετήσιο μόριο- του θρυλικού Rocco Siffredi. Μάλιστα, μνημειώδης υπήρξε η απαίτησή της να τη χτυπήσει ο Rocco στο στομάχι την ώρα που κάτι άλλο του Rocco επεδίωκε να φτάσει στο στομάχι της Sasha. Ήταν, δε, τόσο μνημειώδες αυτό που ζήτησε, που κόπηκε στο τελικό μοντάζ με την πρόφαση “εδώ δεν είναι αρένα του μποξ, ούτε αποτίνουμε φόρο τιμής στους Πυξ- Λαξ”.

Το εντυπωσιακό της ξεκίνημα, που, ειρήσθω εν παρόδω, συνοδεύτηκε από μυριάδες gangbangs- ελληνιστί “όργια”, της χάρισε τον τίτλο της επόμενης Jenna Jameson. Όσοι, άντρες πρωτίστως, αναρωτιέστε “ποια στο καλό είναι η Jenna Jameson;”, είτε καταβάλλετε εδώ και μέρες φιλότιμες προσπάθειες να ξεστομίσετε την πρώτη σας λέξη είτε σας σκεπάζει χώμα ελαφρύ σε κάποιο νεκροταφείο και η χρονολογία που αποβιώσατε δεν ξεπερνά το 1990.

Το 2007 η Grey έλαβε την πρώτη της υποψηφιότητα για τα «Όσκαρ» του πορνό, τα παγκοσμίου φήμης AVN Awards. Δυστυχώς για την ίδια, δεν πήρε τον πούλο- το χρυσό αγαλματίδιο του νικητή, δηλαδή. Ηττήθηκε τόσο στην κατηγορία “Best Three-way scene” (καλύτερη σκηνή τριών δρόμων) και “Best Group Scene”.

Ωστόσο, ένα χρόνο αργότερα αισθάνθηκε το, συχνά εκτεθειμένο, κορμί της να καλύπτεται από τη γευστική σαμπάνια του νικητή: 2008 και η Sasha γίνεται η νεότερη πορνοστάρ στα χρονικά που βραβεύεται ως “Best Female Performer of the Year”, ενώ θριαμβεύει και στην κατηγορία “Best Oral Scene” (καλύτερη προφορική σκηνή).

Πλέον λογίζεται ως η απόλυτη σταρ της πορνοβιομηχανίας, το «βιογραφικό» της- μετά το διπλό θρίαμβο στα AVN- δεν έχει καμία τρύπα (εν αντιθέσει με τη Sasha που έχει 3 και «μέσω» αυτών αναρριχάται στην κορυφή), ενώ ακόμα και το καθ’ όλα έγκριτο Genesis Magazine της χαρίζει τη θέση νο1 στη λίστα Porn’s Hot 100.

Η Sasha, δεδηλωμένη αμφιφυλόφιλη, συνεχίζει να χαρίζει στιγμές έντονης αυτοϊκανοποίησης στους αρσενικούς και θηλυκούς φαν της για τα επόμενα 2 χρόνια (μέχρι τις αρχές του 2011), μέχρι που μια αποφράδα ημέρα του Απρίλη το ’11, το κάτωθι status της στο Facebook ρίχνει την αυλαία κι ένα τηλαυγές ΤΕΛΟΣ είναι το μόνο που μένει να φέγγει δίπλα στην επιγραφή “Πορνό”:

“Αγαπητοί μου φίλοι, την προηγούμενη 5ετία ξεπατώθηκα, κυριολεκτικά, στη δουλειά. Όσο κι αν απολαμβάνω το sex και με τα δύο sex, καθίσταται αδύνατο να συνεχίσω σ’ αυτό το χώρο. Έχω καταβληθεί υπέρμετρα τόσο ψυχικά, όσο και σωματικά. Ο γιατρός μου, όταν είδε τ’ αποτελέσματα του τελευταίου μου τεστ κοπώσεως, αναφώνησε “γ@#*ηκες ρε Sasha, τι κούραση είναι αυτή;”. Αυτό είναι το τέλος του δρόμου, λοιπόν. Σας φιλώ, Sasha”.

Το συγκεκριμένο status μάζεψε κοντά 1 εκατομμύριο likes ενώ πήγε τις ηλεκτρονικές θρηνωδίες ένα βήμα παραπέρα, με σχόλια του τύπου “Noooooooo!!!!”, “Fuck Noooooo!”, “WTF? Nooooooo!”.

Έκτοτε, κανείς δεν ξανάδε το αιδοίο της Sasha επί ερωτικής σκηνής.

Η ΖΩΗ ΜΕΤΑ

Μετά την αποχώρησή της από το πορνό, η Grey έκανε τη μετάβαση στον κινηματογράφο και λογίζεται, πια, ως ηθοποιός. Έχει μια μουσική μπάντα. Παίζει μουσική. Ενίοτε ξεστομίζει κάτι ακατάληπτα για το φεμινισμό.

Α, είναι και ακτιβίστρια.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Γιατί ρε Sasha; Γιατί;

Keywords
Αναζητήσεις
sasa grei,
Τυχαία Θέματα