Real life Spiderman

Δεν ξέρω αν είμαι μόνο εγώ, αλλά υπάρχουν κάποιες στιγμές πολύ συχνά, αν όχι κάθε μέρα όπου πιάνω τον εαυτό μου σε μία παγωμένη στάση, να στέκομαι ακίνητη και να κοιτάζω το άπειρο. Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι μία από τις πολλές στιγμές που απλά δε σκεφτόμαστε τίποτα και το μυαλό μας είναι κενό. Αλλά όχι, αυτό το πάγωμα είναι πολύ χειρότερο! Είναι αυτές οι στιγμές όπου αυτό που φοβάμαι περισσότερο έρχεται και καταλαμβάνει την πρώτη θέση στις σκέψεις μου. Από τις μεγαλύτερες φοβίες μου, για άλλους είναι η αγοραφοβία, για άλλους

η κλειστοφοβία, για μένα το ύψος!

Κάθε φορά που βρίσκομαι σε κάποιο μπαλκόνι με αμφιβόλου κατασκευής κάγκελα ή σε σκάλες που δεν έχουν κάτι να πιαστώ δεξιά και αριστερά, αρχίζω να ζαλίζομαι. Μάλιστα η πρώτη μου επίσκεψη στον Λευκό Πύργο ήταν μία δοκιμασία για μένα. Το χειρότερο ήρθε όταν είδα σε μία φωτογραφία έναν τύπο να κάθεται στην άκρη ενός ουρανοξύστη με τα πόδια του να κρέμονται στο κενό, ένιωσα ένα περίεργο μούδιασμα στις γάμπες και από τότε κάθε φορά που το θυμάμαι ή συμβαίνει κάτι παρόμοιο δεν μπορώ να κουνηθώ για λίγα δευτερόλεπτα!!!! Το bungee jumping από την άλλη δε φαίνεται τόσο τρομακτικό εφόσον υπάρχει ένα σκοινί που σε κρατάει και είναι διασκεδαστικό όταν το παρακολουθεί κανείς!

Σε μία συζήτηση αναφέρθηκε ένα παιδί που έχει σαν χόμπι να στέκεται χωρίς κανέναν επιπλέον εξοπλισμό σε μέρη με τεράστιο ύψος, όπως γέφυρες και μερικές φορές μάλιστα ανάποδα! Αυτός ο άνθρωπος είναι γνωστός και ως Real life Spiderman και παρόλο που ήμουν σίγουρη ότι θα τρομάξω μπήκα στον πειρασμό να δω τις φωτογραφίες του κι εντυπωσιάστηκα.

….

Αρχίζει να μουδιάζει η γάμπα μου ξανά……

Δόμνα Λυρατζοπούλου fb.com/domnajoe
twitter.com/domnajoe
mail: domnajoe [at] gmail.com
Keywords
Αναζητήσεις
μουδιαζουν οι γαμπες μου, μουδιαζει η γαμπα μου
Τυχαία Θέματα