Του δείχνουν την έξοδο…

Του Γιάννη Παπαγιάννη

Να διευκολύνει τον πρωθυπουργό υποβάλλοντας την παραίτηση του ζητούν ολοένα και περισσότεροι βουλευτές που συνομιλούν με τον «τσάρο» της οικονομίας, για τον οποίο το κλίμα σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είναι πολύ βαρύ.

Παράλληλα, έντονη δυσφορία για τους χειρισμούς του εκφράζουν και στενότατοι συνεργάτες του Αντ. Σαμαρά, οι οποίοι εκτιμούν ότι η στάση του Στουρνάρα

κάνει κακό στον πρωθυπουργό και στην κυβέρνηση.

Στο πλαίσιο αυτό, επανέρχονται τα σενάρια για έναν ξαφνικό ανασχηματισμό, στον οποίο θα αποχωρήσει ο «τσάρος» της οικονομίας. Ωστόσο, καλά ενημερωμένες πηγές αναφέρουν οτι ο πρωθυπουργός δεν έχει πάρει τις τελικές του αποφάσεις. Είναι όμως έντονα προβληματισμένος .

Ο Στουρνάρας πάντως δεν δείχνει να ανησυχεί. Αυτό μας βάζει σε σκέψεις ότι έχει καλύψει πλήρως τον εαυτό του. Έχει δηλαδή αποσπάσει την υπόσχεση από τον ίδιο τον πρωθυπουργό για να μεταβεί σε άλλο αξίωμα, εντός ή εκτός Ελλάδας.

Κομισάριος; Το ενδεχόμενο αυτό, άλλωστε, είχαμε αποκαλύψει στο «S» από τις αρχές Μαΐου. Τότε δηλαδή που κανένας δεν το είχε αντιληφθεί και ο Στουρνάρας εμφανιζόταν ως το απόλυτο αφεντικό της Ελληνικής οικονομίας.

Από τη στήλη «Danger – Διαπλοκές» (ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ)

Keywords
Τυχαία Θέματα