Love quiz | Με την Καρδιά ή με το Μυαλό;

Μάθε με ποιόν τρόπο ερωτεύεσαι στο παρακάτω quizάκι που το mycampus ετοίμασε για σένα. Είσαι τύπος συναισθηματικός και παρορμητικός ή είσαι της λογικής και ερωτεύεσαι όποιον το αξίζει; 1. Σου αρέσουν άντρες που είναι: Α. Αποφασιστικοί, δυναμικοί, ανεξάρτητοι και πετυχημένοι στον τομέα τους. Β. Ρομαντικοί κι ονειροπόλοι, ακολουθούν την τρέλα χωρίς άγχος για το αύριο.2. Οι ερωτήσεις σου στο πρώτο ραντεβού είναι: Α. Με τι ασχολείσαι, Μένεις μόνος σου, τι σπουδάζεις, από πού είσαι, τι βλέψεις έχεις για το μέλλον κλπ Β. Που είναι ο αγαπημένος σου προορισμός διακοπών, που πήγες σχολείο, έχεις αδέρφια,
το αγαπημένο σου χρώμα, η μεγαλύτερη τρέλα που έχεις κάνει κλπ 3. Θεωρείς απαραίτητο για έναν άντρα: Α. Να σου ανοίγει τις πόρτες, να έχει αυτοκίνητο, να έχει καλό γούστο και τρόπους. Β. Να είναι εκφραστικός, ενθουσιώδης και ανοιχτός για συζήτηση, να έχει θετική διάθεση και να χαμογελάει συχνά.4. Σε ξενερώνει κάποιος όταν: Α. Είναι χύμα κι ανοργάνωτος, ξεχνά επετείους, «παίζει» το ματάκι του και αδιαφορεί για τα προβλήματά σου. Β. Είναι υποχόνδριος, μαμάκιας, ζηλιάρης, ευέξαπτος κι εργασιομανής.5. Το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να σου κάνει κάποιος είναι: Α. Ένα ταξίδι στο Λονδίνο που θες να πας εδώ και καιρό, μια δωροεπιταγή για το αγαπημένο σου κατάστημα, μια συνεδρία μασάζ ή ένα αξέχαστο δείπνο πριβέ. Β. Ένα μικρό γατάκι με κόκκινη κορδελίτσα, μια βραδιά με πυροτεχνήματα για σένα, κάτι χειροποίητο φτιαγμένο από τον ίδιο ή ένα δείπνο στο μπαλκόνι του.6. Μια γυναίκα για σένα θα πρέπει: Α. Να μπορεί να επηρεάσει την απόφαση ενός άντρα, να τον συμβουλέψει σωστά, να στέκεται επάξια δίπλα του και να τον στηρίζει. Β. Να είναι εντελώς θηλυκή και περιποιητική, να εμπνέει εμπιστοσύνη σε έναν άντρα και να τον κάνει να νιώθει άνετα μαζί της. Πιο πολλά Α:Και ναι φίλη μου το μυαλό σου στροφάρει ανάμεσα από τα βέλη του έρωτα. Είσαι άτομο που τα ζυγίζει όλα καλά πριν αφήσεις τις πεταλούδες να φτερουγίσουν στο στομάχι σου. Μπράβο σου που δεν είσαι ευκολόπιστη. Πρόσεχε όμως γιατί με την πολύ κριτική που ασκείς στους άντρες τους κάνεις καμιά φορά να νιώθουν λες και περνάνε συνέντευξη για πολυεθνική. Να ερωτευτούμε είπαμε μην το ξεχνάς!
Πιο πολλά Β:Α καλή μου εσύ είσαι «οι πεταλούδες ελεύθερες πετούν». Ερωτεύεσαι με την καρδιά σου και αυτό φαίνεται. Είσαι πολύ δοτική και ξέρεις πώς να αφιερώνεις ουσιαστικό χρόνο στο ταίρι σου. Παρ’ όλα αυτά θα έλεγα να μην ανοίγεσαι πολύ νωρίς για να μην πληγωθείς. Ωραίος ο έρωτας δε λέω αλλά κράτα και μια πισινή.
50-50Να είσαι περήφανη. Ξέρεις να κρατάς καλές ισορροπίες βλέπω. Η λογική και η ευαισθησία σου βρίσκονται σε άριστη συνεργασία. Ερωτεύεσαι με την καρδιά αλλά δεν ξεχνάς να λες τα πράματα με το όνομά τους. Μη μας περάσουν και για κορόιδα! Εύγε φίλη μου συνέχισε έτσι.
Keywords
Τυχαία Θέματα