#EIMAI_DRAMAQUEEN_ΚΑΙ_Μ’ΑΡΕΣΕΙ

Η παρακάτω καταγραφή αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγή και σε καμία περίπτωση δε σας συστήνουμε να το δοκιμάσετε σπίτι. Παρακαλούνται τα μικρά παιδιά να απομακρυνθούν από τις οθόνες.

Μπάμπης Παπαναστασάτος

Κρυφή κάμερα. Σπίτι φοιτητή Χ.

Ο φοιτητής Χ μπαίνει με ορμή στο σπίτι του διπλαμπαρώνει και τραβάει της κουρτίνες με μανία. Το λάπτοπ φυλάσσεται στο ψηλότερο ράφι με τη βοήθεια δανεισμένης σκάλας από στρουμπουλή και κουτσομπόλα γειτόνισσα - να σημειωθεί ότι ο φοιτητής Χ είναι και λίγο κοντούλης άρα και να θέλει να ξαναπάρει το λάπτοπ αδυνατεί χωρίς τη βοήθεια της σκάλας.

Το κινητό κλείνει και τα ντουλάπια του σπιτιού ανοίγουν και γεμίζουν με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Η επαφή του φοιτητή Χ με τον έξω κόσμο σ’ αυτό το σημείο χάνεται εντελώς. Όχι, δεν ήρθε πόλεμος αλλά εξεταστική! Να σημειωθεί ότι μετά το τέλος της εξεταστικής και της απομόνωσης ο φοιτητής Χ έγινε Χ +1 ,με απλά λόγια διπλάσιος ή, όπως θα έλεγε και ο λαός, βόδι.

Κοριός σε τηλέφωνο φοιτήτριας ψ.

Η πρωτοετής φοιτήτρια Ψ σε συνομιλία με φίλη της – ταλαιπωρημένο πλάσμα κι αυτό προσφάτως χωρισμένη και απατημένη- ακούγεται απελπισμένη και νιώθει να αναβιώνει τις μέρες των πανελληνίων. Το στρες απλώνει τα δίχτυα του στο κορμί της και το αίσθημα της ανικανότητας κυριεύει όλες της τις δραστηριότητες. Η φοιτήτρια Ψ πήρε τη βοήθεια του κοινού, η μαμά από το χωριό ήρθε ετοιμοπόλεμη και τη ραντίζει βιταμίνες, ενώ ένας φρεσκοστυμένος χυμός πορτοκάλι περιμένει την φοιτήτρια Ψ να τον καταναλώσει πριν χάσει τις θρεπτικές του ουσίες. Η φοιτήτρια Ψ κλαίει για την εξεταστική, η φίλης της φοιτήτριας για τον γκόμενο και γενικά κλαίνε και οι δύο. Τελικά, η φοιτήτρια πέρασε 5 στα 6 μαθήματα και περνά χαρούμενη τις μέρες της μέχρι να έρθει η επόμενη εξεταστική και να ξαναπαραδοθεί στο άγχος και η φίλη κατάπιε το κέρατο και ξαναγύρισε στον γκόμενο.

Παρακολούθηση προφίλ facebook φοιτήτριας Ω.

Τα cover με τα αποφθέγματα του Λειβαδίτη υποδέχθηκαν σιωπηλά όλες τις εικόνες του tumblr με hastag #exams #i_hate_exams #τραβάτε_με_κι_ας_κλαίω #είμαι_dramaqueen_και_μ’αρεσει. Παρατηρούνται καθημερινές αναρτήσεις με πειραγμένες φωτογραφίες instagram που απαθανατίζουν κούπες καφέ, ανοιχτά συγγράμματα, στυλό με φούξια φουντίτσα και λιμαρισμένο νύχι. Η φοιτήτρια Ω δεν πέρασε κανένα μάθημα και τη ημέρα που τελείωσαν οι εξετάσεις έκανε check in στον Τσαλίκη «επιτέλους ελευθερία!».

Keywords
Τυχαία Θέματα