Στην πρώτη γραμμή οι 35άρηδες πολιτικοί – Την υποψηφιότητά του στις ευρωεκλογές συζητά ο Ν. Ανδρουλάκης

Η πιθανότητα να είναι υποψήφιος ο Νίκος Ανδρουλάκης στις επικείμενες ευρωεκλογές είναι κάτι που το συζητά. Όχι υπό την έννοια του να φύγει εκτός και να ζήσει μακριά από τη μίζερη πολιτικά αντιπαράθεση της Αθήνας, άλλα υπό την έννοια του να ξεπροβάλλει την αναγκαιότητα ώστε η δική του γενιά να βρεθεί στο προσκήνιο.

Οι σημερινοί 35αρηδες δηλαδή είναι στην πρώτη γραμμή και γι’ αυτό ο ίδιος συνομιλεί πολλές φορές με στελέχη της δικής του ηλικίας και από άλλα κόμματα της λεγόμενης κεντροαριστεράς. Αν γίνει

κάτι τέτοιο τότε σίγουρα θεωρείται πως δεν θα είναι υποψήφια για τις ευρωεκλογές η Φώφη Γεννηματά, όπως τελευταία ακούγεται.

Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει στέλεχος της Χαριλάου Τρικούπη που δεν έχει άμεση εμπλοκή και άρα μιλά χωρίς να έχει προσωπικό πολιτικό συμφέρον. Στη κατεύθυνση των ευρωεκλογών φαίνεται να κινείται υπό προϋποθέσεις όμως και ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος βρίσκεται ηλικιακά κοντά στον κ. Ανδρουλάκη, αλλά σε απόσταση λόγω πολιτικών διαφορών.

Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ αναφέρει σε συνομιλητές του πως θα πρέπει πλέον η γενιά των σημερινών 35αρηδων να παραμείνει στο προσκήνιο και όχι λόγω του ότι οι πολιτικές ηγεσίες τους θέλουν στην πρώτη γραμμή γιατί εξυπηρετεί τα σχέδια τους εμφανίζοντας τα νεαρά στελέχη ως αντί Τσίπρα. Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ συνομιλεί και με άλλα στελέχη άλλων κομμάτων και φαίνεται πως συμφωνούν σε ένα κοινό πλαίσιο κινήσεων αφού έτσι και αλλιώς βρίσκονται πλέον υπό τη σκέπη της ελιάς .

Έτσι και στο κόμμα του κ. Λοβέρδου, για την ευρωβουλή ακούγονται νέα στελέχη σε ηλικία όπως ο Ευθύμης Καρδαράς. Στέλεχος νέας γενιάς εκπρόσωπος τύπου του κ. Λοβέρδου και άνθρωπος απόλυτου εμπιστοσύνης στον πρόεδρο της Συμφωνίας για την Νέα Ελλάδα. Τα στελέχη αυτά έχουν ένα κοινό μεταξύ τους και γι αυτό συνομιλούν χωρίς κόμπλεξ. Έχουν συνυπάρξει στο παρελθόν στα διάφορα αμφιθέατρα των πανεπιστημίων και έτσι γνωρίζει ο ένας πολύ καλά τον άλλον. Έχουν επομένως κοινή στάση και απ’ ότι φαίνεται κοινό πολιτικό μέλλον.

The post Στην πρώτη γραμμή οι 35άρηδες πολιτικοί – Την υποψηφιότητά του στις ευρωεκλογές συζητά ο Ν. Ανδρουλάκης appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα