9ο Κυπριακό Φεστιβάλ Φοιτητών της Ε.Φ.Ε.Κ. Αθήνας

Η Εθνική Φοιτητική Ένωση Κυπρίων Αθήνας (Ε.Φ.Ε.Κ.) και το Σπίτι της Κύπρου σας προσκαλούν στις 3 και 4 Νοεμβρίου στην πλατεία Αγίου Θωμά, στο Γουδή, για το 9ο Κυπριακό Φεστιβάλ Φοιτητών.
Η Ε.Φ.Ε.Κ. Αθήνας αριθμεί δύο χιλιάδες φοιτητές-μέλη και αποτελεί τον πιο ενεργό πνεύμονα υγιούς πολιτικοποίησης και διάδοσης του κυπριακού πολιτισμού
και προβλήματος στη μητρόπολη του Ελληνισμού και παραπέρα.Το κυπριακό φεστιβάλ, φέτος, φιλοδοξεί να συσφίξει τις σχέσεις της φοιτητιώσας νεολαίας με την κυπριακή κοινότητα των Αθηνών, να ανοίξει ορίζοντες με τους Αθηναίους κατοίκους και να διαφωτίσει υπεύθυνα για το κυπριακό πρόβλημα, τον πλούσιο πολιτισμό μας, τη μακραίωνη παράδοσή μας. Ο θεματικός τίτλος του φεστιβάλ φέτος είναι: «Κατεχόμενη Κύπρος– Άσβεστη δίψα για επιστροφή».
Μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει: Προβολή οπτικοακουστικού υλικού από την κατεχόμενη Κύπρο Παρουσίαση του κυπριακού πολιτισμού, μουσικής και παράδοσης. Συναυλίες Σάββατο και Κυριακή από Κύπριους μουσικούς και φοιτητές Κυπριακούς χορούς από τοπικά χορευτικά συγκροτήματα Παρουσίαση κυπριακών εδεσμάτων Διαμοιρασμό εκπαιδευτικού υλικού για την Κύπρο Βράβευση της οικογένειας Μάριου Τόκα για την προσφορά του στην Κύπρο και στον ελληνικό πολιτισμό Είσοδος ελεύθερη! Αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης:ΣΑΒΒΑΤΟ, 03 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012, ΩΡΑ 18:00 Ώρα 19:30, Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος της Ε.Φ.Ε.Κ. Αθήνας, κ. Παναγιώτης Σωφρονίου & ο Δήμαρχος Μόρφου, κ. Χαράλαμπος Πίττας Ομιλία από τον Σύμβουλο της Κυπριακής Πρεσβείας, κ. Μιχάλη Καραγιώργη Θα ακουστούν ποιήματα από τη συλλογή του Ανδρέα Καραγιώργη, "Κύπρος εν αφρώ" Μουσικό πρόγραμμα: ♫ με τους Αντώνη Οικονόμου, Άνδρεα Θεοδότου, Κυριακο Καντωνίδη, Κωνσταντίνο Μικελλίδη, Μαυρίκιο Μαυρικίου, Ανδρέα Χριστοφόρου και Κωνσταντίνο Αθανασίου Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα πωλούνται κυπριακά εδέσματα, όπως Κυπριακά Σουβλάκια, Κούπες κλπ.ΚΥΡΙΑΚΗ, 04 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012, ΩΡΑ 18:00 Μουσικό πρόγραμμα: ♫ με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου Κυπριακοί Χοροί από κύπριους φοιτητές Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα πωλούνται κυπριακά εδέσματα, όπως Κυπριακά Σουβλάκια, Κούπες κλπ.
Keywords
Τυχαία Θέματα