8 βραβεία χειρότερων συμφοιτητών

Όλοι είχαμε τον γνωστό "σπασίκλα" στο σχολείο, αυτός θα μπορούσε να ήταν, είτε ο κλασικός συμμαθητής στο πρώτο θρανίο που διασκέδαζε με το απουσιολόγιο, είτε ο “wanna be.. καλός μαθητής”, αν και έκανε πολλές προσπάθειες ποτέ δεν τα κατάφερε. Αυτοί λοιπόν, συνεχίζουν τη καριέρα τους και στα φοιτητικά τους χρόνια. Παρακάτω θα βραβεύσουμε τους καλύτερους, των χειρότερων συμφοιτητών

1 “And the Oscar goes to… Gollum των σημειώσεων”

Φοιτητής είσαι, το πρωινό ξύπνημα στις 8 το χάραμα δεν είναι και το δυνατό σου σημείο, οπότε λογικό
είναι να χάνεις και τα πρωινά μαθήματα. Όταν έρθει όμως η ώρα της εξεταστικής και ψάξεις –σαν υπεύθυνος φοιτητής που είσαι- για σημειώσεις θα πέσεις πάνω στο “Gollum”. Έχει πάντα σημειώσεις και το ξέρεις, αλλά αυτός στη μισή σου πρόταση, θα τρέξει κρατώντας τις σημειώσεις ψηλά και θα φωνάζει «Δεν έχω σημειώσεις. Μy precious, my precious».

2 “And the Oscar goes to…γυμνοσάλιαγκα”

Από την άλλη μεριά, ο αντίστοιχος φοιτητής είναι αυτός που για μερικές σημειώσεις θα σου κάνει χιλιάδες κομπλιμέντα, αστειάκια, θα σου προτείνει καφέ… μέχρι και στις Σεϋχέλλες θα σε πάει ταξιδάκι! Οκ, καλέ μου συμφοιτητή, ας μιλήσουμε ντόμπρα. Πες μου απλά τι θέλεις να τελειώνουμε!

3 “And the Oscar goes to…μην αντιγράφεις”

Είναι ένα παρακλάδι του Gollum (βλ Νο1), δεν σε αφήνει να αντιγράψεις ποτέ, ούτε καν τόσο δα! Μόλις καταλάβει ότι κάποιος θέλει βοήθεια, χτίζει τοίχος με το σώμα του γύρο από το γραπτό του και μετά σου κάνει τον κινέζο «Αλήθεια, ήθελες βοήθεια; Δεν σε είδα…». Βέβαια στη χειρότερη περίπτωση, θα σε καρφώσει στεγνά! Εντάξει, δεν είναι και υποχρεωμένος να μοιράζει τις λύσεις… αλλά του πάει η καρδιά να σε δώσει;;

4 “And the Oscar goes to…κλέψας του κλέψαντος”

Ο πολυμορφικός αυτός συμφοιτητής, μπορεί να κλέψει οτιδήποτε περνάει κάτω από τη μύτη του. Από τετράδια με σημειώσεις που του έχουν δανείσει και δεν τα είδαν ποτέ ξανά, μέχρι και θέματα εργασιών. Προσοχή!

5 “And the Oscar goes to…αραχτός και light”

Έχεις ομαδική εργασία και για κακή σου τύχη, είναι κι αυτός μέρος της ομάδας σου! Ο “αραχτός και light” είναι ο κλασικός φοιτητής που κάνει πως δουλεύει… αλλά στην ουσία μόνο εσάς δουλεύει, συμφωνεί με όλα γιατί βαριέται να διαφωνήσει και τα περιμένει όλα έτοιμα στο πιάτο! Επίσης επικίνδυνος, προσοχή!

6 “And the Oscar goes to… sexy and I know it”

Αυτός δεν είναι ακριβώς ο “ωραίος” της σχολής, ούτε ο λόγος για να πηγαίνεις μέχρι και στις θεωρίες.. είναι ο “προσπαθώ-σκληρά-να-είμαι-γόης” και φυσικά δεν τα καταφέρνει όσο θέλει! Αυτός λοιπόν, παίρνει συνεχώς πόζες γυμναστηρίου, ντύνεται στη πένα στο μάθημα, και σε κάθε συζήτηση, διατυμπανίζει ότι πηγαίνει 2 ολόκληρους μήνες στο πιο “in” γυμναστήριο και ότι έχει κάνει γράμμωση… εν τέλει το μόνο που πηδάει είναι τα κύματα!

7 “And the Oscar goes to… παπαγάλος”

Όλα τα παιδιά της θεωρητικής κατεύθυνσης αγωνιστήκαμε κατά της παπαγαλίας και αφού περάσαμε στις σχολές μας ηρεμίσαμε. Εκτός από τον παπαγάλο του αμφιθεάτρου, που ξέρει μέχρι και την τελευταία πρόταση στο βιβλίο. Αυτό όμως που πραγματικά σε εξοργίζει δεν είναι ότι διαβάζει, αλλά ότι υιοθετεί ξένες απόψεις για δικές του. Επίσης μας “χαλάει” τη πιάτσα!

8 “And the Oscar goes to…σνομπ”

Τέλος, η σνομπ συμφοιτήτρια που αν έπαιζε σε ταινία θα ήταν η αρχηγός των cheerleaders. Μπορεί να σε σνομπάρει για οτιδήποτε: από την οικονομική κατάσταση μέχρι και για την τρίχα που σου πετάει! Άκρως επικίνδυνη.

Νατάσσα Like the life
Keywords
Τυχαία Θέματα