7 λόγοι που τα παπούτσια είναι καλύτερα από τους άντρες

Νιώθω τις βρισιές να πλησιάζουν, αλλά αδιαφορώ. Δεν είναι θέμα κακίας, απλώς ρεαλισμού. Τα παπούτσια είναι καλύτερα από τους άντρες, end of story. Και πολλοί –γκουχου πολλές- θα συμφωνήσουν. Εσάς σας συμπαθώ, τους υπόλοιπους όχι.
1. Διαλέγεις αυτό που σου ταιριάζειΈχεις άπειρες επιλογές και είναι όλα διαθέσιμα. Βρίσκεις κάποιο που είναι τελείως στα μέτρα σου, σε βολεύει και σε κάνει να νιώθεις θεά. Πηγαίνεις εσύ προς το μέρος τους, δίχως να ακούς το ένα χυδαίο πέσιμο μετά το άλλο. Στο τέλος, σου λένε κι ευχαριστώ.
2. Ξέρεις τι παίρνειςΤα
γράφει όλα στο κουτί, χωρίς να προκύπτουν ανεπιθύμητες εκπλήξεις. Είναι πάντα εντυπωσιακά και γυαλιστερά. Όχι απ’ έξω όμορφα κι από μέσα καφρίλα. Extra love γιατί ανά πάσα στιγμή τα επιστρέφεις και παίρνεις πίσω τα χρήματά σου… όχι κάτι άλλο!
3. Μπορείς να έχεις όσα θεςΔεν σε ικανοποιεί το ένα; Πάρε περισσότερα! Η μονογαμία στα παπούτσια δεν υφίσταται. Θες διαφορετικό για το πρωί, για το απόγευμα, το βράδυ. Το καθένα ξεχωριστό για τον σκοπό του, χωρίς να σε κάνουν ρεζίλι σε κάθε περίσταση. Αντιθέτως, σε βγάζουν ασπροπρόσωπη. Επιπλέον, δεν θα σε στολίσουν με επίθετα, ούτε θα βιώσεις κοινωνική κατακραυγή. Καταξίωση θα το έλεγα.
4. Δεν κάνουν ερωτήσειςΣε αγαπάνε ανιδιοτελώς και σε εμπιστεύονται. Δεν θα σου πουν «ποιο ήταν εκείνο το παπούτσι που φορούσες χτες». Όπως επίσης εκείνα τα τακούνια που έχεις ένα χρόνο να φορέσεις, δεν πρόκειται να σου πουν «η σχέση μας περνάει κρίση».
5. Είσαι η «πρώτη» τουςΚυριολεκτικά, αφού έχεις την τιμή να τα φοράς πρώτα εσύ. Ούτε για πρώην έχεις να ανησυχείς, ούτε να λύσεις τα ψυχολογικά τους από προηγούμενες σχέσεις. Θα είσαι εσύ εκείνη που θα τα «χαλάσει».
6. Είναι πάντα στο σπίτιΠεριμένουν με ανυπομονησία να γυρίσεις και είναι μονίμως εκεί που τα άφησες. Η περίπτωση να επιστρέψεις και να βρεις τα παπούτσια σου στο σπίτι της γειτόνισσας είναι μηδαμινές. Για τους άντρες ακόμα παίζεται.
7. Τα πετάς όποτε θεςΧωρίς καβγάδες, κλάματα, εντάσεις. Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε. Πάντα το τέλος το δίνεις όταν το θες εσύ, και μπορείς μετά ήρεμη να φορέσεις το επόμενο παπούτσι, και το επόμενο, και το επόμενο.
Keywords
Τυχαία Θέματα