6 status update που πρέπει να σταματήσεις να ανεβάζεις στο Facebook

Του Ευθύμη Κάλφα
Facebook: efthimis kalfas
Twitter: efth_kalf
Instagram: efth_kalf

Έχω στήσει αμέτρητους ομηρικούς καυγάδες με τη φίλη μου τη Φωτεινή για το πώς διαχειρίζομαι τη σελίδα μου στο Facebook. Σε μερικά δεν έχει δίκαιο. Σε άλλα όμως, έχει (και ίσως τώρα το παραδέχομαι για πρώτη φορά). Όπως και να χει, πάντα υπάρχει μια λεπτή γραμμή που διαχωρίζει το λάθος από το πάθος και αν θες να μη σε κοροϊδεύουν τα άλλα παιδάκια δες 7 status
update που πρέπει να Σταματήσεις να ανεβάζεις στο Facebook

1. Ουφ! -Δύσκολα τα πράγματα- Μέρες σαν τη σημερινή με κάνουν να στεναχωριέμαι πάρα πολύ.
Προφανώς θέλεις να σε ρωτήσουν τι έχεις πάθει και αν χρειάζεσαι βοήθεια!Ξέρω ότι θες να τα μοιραστείς με κάποιον, γνωρίζω ότι μπορεί και να προσπαθείς να το βγάλεις από μέσα σου όμως αλήθεια. Απ’ όλους τους φίλους που έχεις στο Facebook μόνο το 3% είναι περίεργο για το τι πραγματικά σου συμβαίνει. Το υπόλοιπο 97% μπορεί και να σε κοροϊδεύει λίγο.
2. Άγιο είχαμε (φώτο με το τρακαρισμένο αυτοκίνητο σου) - Τα λέμε σε 3 ώρες παιδιά, αν όλα πάνε καλά (φώτο με εσένα στο κρεβάτι χειρουργείου λίγο πριν την εγχείρηση)
Αλήθεια τώρα δεν το βρίσκεις λίγο περίεργο όλο αυτό; Είναι λίγο creepy ρε παιδί μου! Αν μετά από ένα τρακάρισμα είσαι όντως καλά, είναι προτιμότερο να ενημερώσεις τους δικούς σου μέσω τηλεφώνου ή αν φοβάσαι πραγματικά για το αν πετύχει η εγχείρηση καλύτερα το φόβο σου να τον μοιραστείς με την οικογένεια σου που θα περιμένει απ’ έξω με αγωνία!

3. Γιατί οι άνθρωποι μιλάνε πίσω από την πλάτη μου; Να τα λες ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΜΟΥ, εάν τολμάς παλιό βρώμα! - Μερικές εδώ μέσα είναι τόσο κοριτσάκια βαριέμαι!
Εμείς να δεις πόσο, αγαπημένη προδομένη φίλη! Αυτά τα λόγια θέλεις να τα πεις σε συγκεκριμένο άτομο, για συγκεκριμένους λόγους σε συγκεκριμένες καταστάσεις που…μάντεψε! Δε ΜΑΣ ενδιαφέρει καθόλου. Σε νευρίασαν; Σε πρόδωσαν; Σε απογοήτευσαν οι ανθρωποι; Πιάσε τους και πες τους το. Μη μας ζαλίζεις το timeline.
4. Πηγαίνω γυμναστήριο #gym #lift #girlsthatlift #cardio #healthylife #getfit #getripped #strong #thebestihaveeverfeltinmylife
Ναι, λέγονται hashtag και όταν δεν ξέρεις πώς να τα χρησιμοποιείς τότε γίνεσαι κουραστικός και απίστευτα εκνευριστικός. Τα hashtag ξεκίνησαν από το twitter για να μπορέσουν να συγκεντρωθούν οι σκέψεις σου σε διάφορες ομάδες και κατά τη γνώμη μου καλύτερα να μείνουν εκεί. Εάν παρ ‘όλα αυτά αποφασίσεις να δώσεις πόνο στο facebook μ' αυτά τότε κάνε το φειδωλά και διακριτικά.

5. Το φαγάκι είναι έτοιμο! Πηγαίνω για ύπνο! Το σιδέρωμα είναι τόσο βαρετό!
Όχι! Βαρετός είσαι εσύ που θεωρείς ότι κάθε 5 λεπτά μας ενδιαφέρει τι κάνεις στην εξίσου βαρετή ζωή σου. Καλύτερα να ξεκινήσεις να γράφεις ένα ημερολόγιο ή να πας σε κάποιον ψυχολόγο! Θα σου χρειαστεί…

6. Λόγω του γεγονότος ότι το Facebook έχει επιλέξει να εμπλέξει λογισμικό που επιτρέπει την κλοπή προσωπικών πληροφοριών, δηλώνω τα εξής: Σήμερα, 27 Νοεμβρίου του 2014, απαντώντας στις νέες κατευθυντήριες γραμμές του Facebook και σύμφωνα με τα άρθρα…
Πρέπει να εξηγήσω γιατί δεν πρέπει να ανεβάζεις τέτοια status update; Γιατί κάθε βράδυ είμαστε μαζεμένοι στο σπίτι, τρώμε πίτσα με πακοτίνια και γελάμε με την παιδική σου αφέλεια, βλακάκο! Σιγά μην έρθει από το σπίτι σου και ο Ζούκερμπεργκ να σου ζητήσει ταπεινά συγνώμη!
Keywords
Τυχαία Θέματα