6 σκέψεις που μου ήρθαν στο μυαλό όταν πήρα δώρο του Αγίου Βαλεντίνου !!

Γράφει η Μαρισύνη Διγενάκη

14 Φεβρουαρίου σήμερα... Έφτασε λοιπόν η περιβόητη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Και να μην ήθελες να το καταλάβεις δηλαδή, δεν σ αφήνουν τα καρδουλομπάλονα, οι αρκούδοι, οι τούρτες και όλος αυτος ο σημαιοστολισμός που εχει βομβαρδίσει κάθε γωνιά της πόλης.. Θα μπορούσαμε να την χαρακτηρίσουμε και εθνική εορτή, όπως την 28η οκτωβρίου που κρεμάμε σημαίες στα μπαλκόνια!!! Και έρχεται η στιγμή που ο αγαπημένος μου ή και όχι, μου
φέρνει δώρο για να γιορτάσουμε την «ξεχωριστή» μέρα. Ποιές είναι οι 6 πρώτες σκέψεις που μου έρχονται στο μυαλο όταν βλέπω δώρο του Αγίου Βαλεντίνου;1. Να του πω απλά «Ευχαριστώ»..Εντάξει, δώρο του Αγίου Βαλεντίνου μου πήρες!!! Δεν με πήγες 5ήμερο στις εξωτικές Μαλδίβες!!! (σ' αυτή την περίπτωση βέβαια, αλλάζει το θέμα.. εκεί τον παντρεύομαι κι όλας).

2. Δε λέω τίποτα.
Υπάρχει και η πλευρά που δεν λέω τίποτα. Χαμογελάω γλυκά και σκέφτομαι από μέσα μου «θα ξερααααασω».. Λογικά δεν μ αρέσει και πολύ η φάση, οπότε το να μου κάνεις δώρο του Αγίου Βαλεντίνου έρχεται και το ισοπεδώνει!!!

3. «Βρε δεν γαμίεσαι; Όλον το χρόνο με έχεις χεσμένη και σήμερα θυμήθηκες να μου δείξεις ότι μ αγαπάς».
Αυτό βέβαια δεν το σκέφτομαι μονο, του το λέω και μεσα στα μούτρα.. Τον έρωτα κύριε μου, τον γιορτάζουμε κάθε μερα!!! Αι σιχτιρ κι εσυ!!!
4. Αν βέβαια το δώρο είναι ραντεβού για φαγητό σε καλό εστιατόριο (όχι πολλα κεράκια και καρδουλομπάλονα, γιατι θα επιστρέψω πάλι στη σκέψη «θα ξεράσω») τότε σκέφτομαι οτι θα φορέσω ό,τι καλύτερο έχω (κι αν δεν έχω, θα παω να αγοράσω), μέσα κι έξω, γιατί απόψε θα γίνει κολαση!!! Κι εκεί να δεις τι πάει να πει μέρα του Αγίου Βαλεντίνου.
5. Σ αυτή τη φάση σκεφτείτε κάποιον με χέρια γεμάτα απο μπαλόνια, αρκούδους, τούρτες, λουλούδια και ένα κάρο αντίστοιχες σαχλαμάρες, σε σημείο που δεν μπορείς ουτε το πρόσωπο του να αντικρίσεις από τα τόσα που κρατάει, να έρχεται προς το μέρος σου!! Δηλαδή εσείς θα σκεφτόσασταν κατι διαφορετικό απο το « πωωωω τι φλώωωωρος(ή παπααααρας σκεφτομουν να γραψω, βαλε εσυ ο,τι θες) ειναι αυτός??? Θεέ μου, κάνε να μην περάσει κανείς γνωστός και με δει μ αυτό το πράμα που με πλησιάζει». Γιατί τσάμπα θα γίνω και ρεζίλι, αφού απο αύριο σιιιγουρα δεν θα με ξαναδει!!!
6. Τέλος αν αρκεστεί σε μια όμορφη κάρτα που μου εκφράζει τα ξεχωριστά συναισθημάτα που έχει για εμένα, χωρίς ιδιαίτερες φανφάρες και τάσεις υπερβολής, τότε ναι. Τότε σίγουρα βρήκες τον καλύτερο τρόπο να μου βγάλεις τον πιο συναισθηματικό μου εαυτό.. Το πιο πιθανό ειναι να μην καταφέρω να αρθρώσω λέξη, αφου η χαρά μου αντικατοπτρίζεται στην λάμψη του προσώπου μου.
Keywords
Τυχαία Θέματα