10+1 Tattoos που δεν πρέπει ΠΟΤΕ να χτυπήσεις

Τα tattoos γενικά αντιμετωπίζονται ως κάτι που εάν τα έχεις πάνω σου σε αφθονία, θεωρείσαι ωραίος ή άγρια γκόμενα. Το κακό είναι πως δεν έρχονται με οδηγίες χρήσης. Οπότε πρόσεξε τι σχέδια δεν πρέπει να χτυπήσεις. Άντε γιατί πολλά βλέπουμε εμείς οι φιλότεχνοι και δεν μιλάμε!
ΣτέμμαΊσα ρε άρχοντα, η αυτού μεγαλειότης, σου χρειάζεται τόση επιβεβαίωση πως είσαι ο κύριος των πάντων; Πήγαινε παίξε με τα pokemon σου λέω γω.
Δάκρυ κάτω από το μάτιΤο ξέρεις ότι το έκαναν στις
φυλακές για να ξεχωρίζουν τους δολοφόνους έτσι; Είσαι άγριος τύπος και σπας σίδερα; Το γαλατάκι σου το ήπιες;
ΆπειροΤο επιτρέπω μόνο εάν είσαι μαθηματική ιδιοφυία. Εάν είσαι απλώς ένα ανίδεο κοριτσάκι που λύσσαξε να κάνει τατουάζ και χτυπάει την πρώτη βλακεία που βλέπει στο tumblr γράφοντας ανάμεσα “love” τότε θέλω να σου χτυπήσω το κεφάλι στην γωνία σιδερένιου τραπεζιού.
Αστέρι μαφίαςΜισό να βάλω το soundtrack του Godfather για ατμόσφαιρα.
“Only God can judge me”Όχι φίλε μου, όταν μου δείχνεις πώς πίνεις νερό και το βγάζεις από τα μάτια, θα σε κρίνω και γω. Είσαι ηλίθιος!
MaoriΑφού δεν το έχεις. Ούτε καν ξέρεις πως maori δεν λέγεται το tattoo, αλλά οι ιθαγενείς στη Νέα Ζηλανδία. Ta moko λέγονται τα τατουάζ και τα έκαναν ως δήλωση της θέσης τους και για να γίνουν ελκυστικοί στο αντίθετο φύλο. Για σένα δεν ισχύει κανένα από τα δύο.
Όνομα συντρόφουΑπλά θέλω να δω την έκφρασή σου όταν θα σου πει «Καλύτερα να μείνουμε φίλοι». Κι άλλοι αγαπήσανε, τατουάζ δεν κάνανε.
Tribal Οι άντρες το χτυπάτε στο μπράτσο. Φουλ κλαρινογαμπροί. Οι κοπέλες στην μέση. Φουλ καγκούρισσες. Κι εμείς γελάμε στην παραλία με σας που νομίζετε πως είστε ωραίοι.
ΡοζάριοΠας και κάνεις σταυρούς, θεούς και προσευχές όταν πριν 5 λεπτά καντήλια στο τηλέφωνο… Νομίζεις πως μας έπεισες για το θρησκευτικό σου πνεύμα τώρα;
Κινέζικα γράμματαΕκτός του ότι είναι αντιαισθητικά, αφού δεν ξέρεις κινέζικα πώς είσαι σίγουρος για τη μετάφραση; Μπορεί να νομίζεις πως το tattoo σου γράφει «Άδραξε την μέρα» και στην πραγματικότητα να σημαίνει «μαυρομάτικα φασόλια».
Σύμβολα ομάδων – ιδεολογιώνΟΚ ομάδα ίσον θρησκεία και θα έδινες την ψυχή σου για την ιδεολογία σου αλλά το να το χτυπήσεις σε tatoo υποδηλώνει φανατισμό και καφρίλα. Και ως γνωστόν, τα ανοιχτά μυαλά είναι πιο σέξι…
Βενετία Καμάρα
Keywords
Αναζητήσεις
βενετια καμαρα tattoo
Τυχαία Θέματα