Τα ιδανικά νησιά για single ταξιδιώτες

07:01 8/5/2023 - Πηγή: Emea.gr

Ωραίες οι διακοπές με το αμόρε, αλλά μπορεί καμία φορά οι αντρο/γυναικοπαρέες να έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Μέσα από μια τεράστια γκάμα επιλογών, το emea.gr σάς προτείνει πέντε πανέμορφα ελληνικά νησιά που ενδείκνυνται για… μοναχικές ή παρεΐστικες διακοπές και σάς εύχεται του χρόνου να αναζητάτε αντίστοιχη λίστα για διακοπές με τον/την αγαπημένο/η σας!

Πάρος          

Λογικά, μόλις τελειώσατε το Λύκειο και παραλάβατε τα αποτελέσματα των Πανελληνίων,

πήρατε την παρέα σας και πήγατε στο μοναδικό σε φυσική ομορφιά νησί των Κυκλάδων. Νησί ιδανικό για λάτρεις του κάμπινγκ και όχι μόνο, με αμέτρητα κλαμπ και μπαράκια για νυχτερινή διασκέδαση αλλά και αμμουδερές παραλίες για ηλιοθεραπεία και beach bar για χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Κουφονήσια

Εάν δεν έχεις πάει ποτέ στα Κουφονήσια, καιρός είναι να κλείσεις εισιτήρια! Αυτός ο κάποτε «εναλλακτικός» προορισμός μαζεύει πλέον νεαρό κόσμο που ξεκινά το πρωί με το καραβάκι για μπάνιο στο Πορί με τα κρυστάλλινα νερά και το βράδυ καταλήγει στα μπαράκια της Χώρας για ποτό και… socializing. Οι γνωριμίες στα Κουφονήσια είναι αρκετά εύκολη υπόθεση, κάτι που διευκολύνεται από το γεγονός ότι στο νησί δεν κυκλοφορούν αυτοκίνητα.

Κύθνος

Ή αλλιώς η αποκάλυψη των Κυκλάδων. Ένα ιδιαίτερο νησί δύο ώρες μακριά από τον Πειραιά, που αποτελεί τα τελευταία χρόνια τον ιδανικό προορισμό για νέους. Στην Κύθνο οι παρέες μαζεύονται στα κοσμοπολίτικα «Μαρτινάκια» με το γνωστό beach bar και φυσικά στην περίφημη και πολυφωτογραφημένη παραλία Κολώνα. Ποιος ξέρει, κάπου εκεί μπορεί να γνωρίσετε και τον έρωτα της ζωής σας!

Ικαρία

Οι κάτοικοι εδώ φημολογείται πως ζουν έως και 100 χρόνια, ωστόσο οι παρέες επιλέγουν το νησί για τα πασίγνωστα πανηγύρια με το άφθονο τραγούδι, κρασί και χορό. Εάν είστε single θα πάτε στα βόρεια του νησιού και συγκεκριμένα στον Χριστό Ραχών, το χωριό που ξυπνάει αργά και δεν κοιμάται ποτέ και φυσικά στη Μεσακτή, όπου συγκεντρώνεται η νεολαία για μπάνιο και θαλάσσια σπορ.

Μύκονος

Μπαίνει στη λίστα μόνο για το ατελείωτο clubbing και την ποικιλία κόσμου που συγκεντρώνει, κατά τα άλλα βουλιάζει τόσο πολύ από τουρισμό, που είναι δύσκολο να εντοπίσετε κάπου ανάμεσά τους το έτερον σας ήμισυ… Εννοείται πως θα πάτε στα μπαράκια της Μικρής Βενετίας και στις κοσμικές παραλίες του νησιού, όπως η Ψαρού, το Paradise και το Καλό Λιβάδι.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα